BG: Tri osobe povređene u tri saobraćajke

Tri osobe su povređene u tri saobraćajne nesreće tokom noći u Beogradu, rekla je Tanjugu portparol Hitne pomoći Nada Macura.

Izvor: B92

Subota, 23.07.2016.

08:15

BG: Tri osobe povređene u tri saobraćajke
Foto: Tanjug

Jedna osoba muškog pola (45) teže je povređena u svojstvu motocikliste u udesu, koji se dogodio u 22.26 časova u ulici Vase Pomorišca, kod broja 95, u naselju Borča, te je odvezena na Odeljenje za reanimaciju Urgentnog centra.

Još jedan motociklista povređen je u saobraćajnoj nesreći u 21.19 časova u ulici Narodnog fronta, kod broja 69, u Malom Mokrom Lugu, i prevezen u Kliničko-bolnički centar Zvezdara.

U udesu, do kojeg je došlo u 19.14 časova kod autobuskog stajališta na Bežanijskoj kosi, u smeru ka Nišu, povređen je muškarac (56), i prebačen na Kliničko-bolnički centar "Bežanijska kosa".

U Beogradu se rano jutros u 05.18 časova dogodila još jedna saobraćajna nesreća na Novosadskom autoputu na Dobanovačkoj petlji kada se navodno prevrenuo kombi, ali niko nije povređen.

Hitna pomoć je protekle noći intervenisala 126 puta, od kojih 33 na javnom mestu, a za pomoć su se najviše javljali astmatičari i osobe u alkoholisanom stanju.

U Beogradu se juče dogodilo pet saobraćajnih nesreća, a Hitna pomoć je intervenisala 142 puta, od kojih 48 na javnom mestu, dodala je Macura.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: