Četvrtak, 07.07.2016.

22:07

Tuča diplomate SAD i ruskog policajca u Moskvi /VIDEO

Ruska televizija NTV prikazala je snimak na kojem se, kako navode, vide ruski policajac i američki diplomata kako se tuku na ulazu u Ambasadu SAD u Moskvi.

Izvor: RTS

Tuča diplomate SAD i ruskog policajca u Moskvi /VIDEO
Foto: Youtube sceenshot

Američka ambasada još nije komentarisala taj događaj.

Prve informacije o ovoj tuči objavio je krajem juna Vašington post, pozivajući se na izjave američkih diplomata, koji su za incident optužili policajca, piše RTS.

Ruski zvaničnici pak tvrde da je diplomata napao policajca.

Na snimku NTV-a se vidi kako se ispred sporednog ulaza u ambasadu zaustavlja taksi i diplomata koji se kreće ka vratima. U tom trenutku je iz stražarske kućice izašao uniformisani muškarac koji je oborio diplomatu na zemlju.

Portparol ruskog ministarstva inostranih poslova rekao je da je policajac želeo da proveri dokumente i uveri se da ta osoba ne predstavlja opasnost za ambasadu, ali i da ga je taj muškarac udario laktom u glavu.

Rusko ministarstvo spoljnih poslova tvrdi da je službenik ambasade, u stvari, agent Centralne obaveštajne agencije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

23 Komentari

Možda vas zanima

Šestomesečna zabrana

Gurović izbačen iz srpske košarke

Milanu Guroviću, treneru Reala, izrečena je šestomesečna zabrana vođenja tog tima, posle masovne tuče u kojoj je učestvovao, a koja je izbila na meču sa KK Vizurom.

11:33

29.5.2024.

15 h

Podeli: