Duraković: Vučić da povede računa o Đuriću, a on o Vračaru

Načelnik opštine Srebrenica Ćamil Duraković poručio je lideru SNS Aleksandru Vučiću da povede računa o pojedincima iz njegove partije.

Izvor: B92

Četvrtak, 30.06.2016.

17:57

Duraković: Vučić da povede računa o Đuriću, a on o Vračaru

On je objavio saopštenje u kom, kako se navodi, odgovara na pretnje i govor mržnje upućen od strane Marka Đurića, potpredsednika SNS.

Duraković je pozvao Vučića da povede računa o pojedincima iz SNS koji, kako ističe, nepotrebno podižu tenzije u regionu.

"Marku Đuriću bi bilo bolje da vodi više računa o Srbima s Kosova, za šta je zadužen po mandatu. Tamo se oni suočavaju sa sličnim problemima kao i Bošnjaci u Republici Srpskoj, kao uostalom svi građani na Balkanu koji pripadaju nevećinskoj grupi u mestima gde žive. Umesto da je napravio konkretan iskorak i pomogao ljudima u Gračanici, Štrpcima i Mitrovici, on se bavi slanjem neumesnih političkih poruka iz Beograda. Kakve on ima veze sa odnosima Srbije i Bosne i Hercegovine", naveo je Duraković.

Potom je uputio i lični savet Đuriću.

"Čuo sam da je Đurić postao odbornik u beogradskoj opštini Vračar. Eto mu prilike da energiju uloži u bavljenje lokalnim temama, neka tamo skuplja većinu, pa će moći da doprinese lokalnoj zajednici u kojoj živi. Očigledno je da onim čime se do sada bavio, Kosovom, a evo sada i bošnjačko-srpskim odnosima u regionu, nije imao uspeha“, dodao je Duraković.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

32 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: