SNS: Ustanoviti kako su Pajtić i Radulović pokrali izbore

Srpska napredna stranka poručila je onima koji pričaju o krađi izbora da je, za razliku od njih, spremna da utvrdi ko je krao glasove.

Izvor: B92

Ponedeljak, 23.05.2016.

18:40

Default images

"SNS poručuje raznim Pajtićima, Radulovićima i svim ostalim lažnim demokratama, a proverenim lopovima, koji pričaju o nekakvoj, tobože, krađi izbora, da smo mi spremni, za razliku od njih, da se ustanovi gde su oni pokrali glasove građana“, navodi se u saopštenju SNS.

Kako navode, to se naročito odnosni na to „kako su na silu ugurali najmanje jednu listu u parlament i to protivno volji građana Srbije".

Oni dodaju da će SNS, „za razliku od onih koji su brutalno pljačkali narodne pare, bahato opustošili Srbiju i radnike izbacivali, preko noći, na ulicu, dok su se oni lično bogatili i kojima jedino laži, lopovluk i reketiranje idu od ruke, nastaviti da se bori svim legitimnim sredstvima isključivo za dobrobit svih građana Srbije“.

"Nastavićemo da činimo sve i vredno radimo kako bi svi građani, bez obzira na političku pripadnost, živeli dostojanstveno i imali evropski životni standard", navode naprednjaci.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: