"Princ novinaru rekao: 'Vidim još jednog princa'"

Znali smo da je princ Čarls veoma obrazovan, ali nas je sve prijatno iznenadila njegova srdačnost, kaže novinarka Ljubica Gojgić.

Izvor: B92

Petak, 18.03.2016.

14:55

Ona je sinoć imala priliku da prisustvuje svečanom prijemu u Skupštini Srbije u čast britanskog princa Čarlsa i vojvotkinje od Kornvola.

Kako je navela gostujući u emisiji "150 minuta" na Prvoj televiziji, to što se princ Čarls, koji obilazi zemlje regiona, javnosti obratio upravo u Srbiji može da se protumači i tako kao da se na Srbiju gleda kao na centar regiona.

"U svom obraćanju on je pomenuo i Majku Terezu i Ritu Oro i Novaka Đokovića. On je poslao poruku čitavom regionu i pozvao sve da gledaju u budućnost", navela je Gojgićeva.

Ona je ispričala i da se princa Čarls u razgovoru sa novinarima zadržao duže nego što je to bilo planirano.

"Zanimalo ga je ko je iz koje redakcije. Kolegu Igora Božića sa N1 je pitao da li su umorni i kako se spremaju za izbore", rekla je Gojgićeva i dodala da ga je iznenadilo da se u Srbiji izbori održavaju svake dve godine.

Ona je ispričala i da je kolegi iz "Nedeljnika" Branku Rosiću koji je bi,o kako je navela, obučen u "dendi stilu", rekao: "Vidim još jednog princa".

Prema njenim rečima, to što je princ Čarls svoje obraćanje počeo na srpskom jeziku pokazuje da je želeo da iskaže svoje poštovanje prema Srbiji.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: