SNS: Milenović da ne otežava istragu

SNS poziva nadležne državne organe da hitno ispitaju sve okolnosti u vezi sa navodima članice Saveta za borbu protiv korupcije Miroslave Milenović.

Izvor: B92

Nedelja, 22.11.2015.

18:18

Default images

Osim toga, SNS od državnih organa traži da odmah o tome obaveste javnost jer je svaki oblik nasilja neprihvatljiv u Srbiji, “bar od kada je SNS na vlasti”.

"Miroslavu Milenović pozivamo da slučaj, o kom govori u medijima, uključujući sve detalje navodnog napada, prijavi nadležnim državnim organima, pre svega policiji, jer u suprotnom nastavlja da otežava istragu i pronalazak lica za koja tvrdi da su je napala, valjda bi ona prva morala znati da se postupci ne vode i ne rešavaju preko medija, već da je to isključivo u delokrugu nadležnih državnih organa" kažu u SNS.

SNS navodi i da "kada se već sam javlja, a ni ne zna šta komentariše, jer navodni napad o kom Milenović govori u medijima nije ni prijavljen policiji", pita lidera DS Bojana Pajtića, "osvedočenog lažova i šefa kriminalnog režima u Vojvodini", šta se desilo sa njegovim lažnim aferama koje je fabrikovao svaki dan, jer ništa drugo ni ne radi, niti zna kada je poslednji put bio na svom radnom mestu.

"Pitamo Bojana Pajtića na koji slučaj misli kada kaže da ga nadležni državni organi nisu rešili. Da li misli na pisanje grafita 'Smrt Pajtiću' ili možda, na lažnu aferu prisluškivanje", kažu naprednjaci.

Oni Pajtiću poručuju da zbog toga što je naglo prestao da "pominje u javnosti pisanje grafita i nekakve pretnje njemu, jer je razotkriven", građani Srbije nisu zaboravili, niti će zaboraviti, da su nadležni organi ustanovili istinu - da je član i funkcioner DS pisao grafite "Smrt Pajtiću“".

"Da li, pošto je i to naglo prestao da pominje, Pajtić misli na njegovu lažnu aferu prisluškivanje, jer je, da ga podsetimo, utvrđeno da jedina osoba koja je prisluškivala Bojana Pajtića sam Bojan Pajtić, koji je u panici, odbio čak i detektor laži, jer on najbolje zna koliko je lagao", tvrde naprednjaci.

Što se tiče nasilja koje Pajtić pominje, SNS konstatuje da je najveće nasilje to što predsednik DS nastavlja da pljačka građane Vojvodine i što vlada Vojvodinom sa ni pet odsto podrške građana, navodi se u saopštenju.

Podsećamo, Milenovićeva je u subotu u podne u haustoru zgrade u kojoj živi fizički napadnuta.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

27 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: