Ćuprija 31, Kopaonik 20 stepeni

U Srbiji je najtoplije u Ćupriji, Leskovcu i Zaječaru, gde je u 13 časova izmeren 31 stepen, a najsvežije na Kopaoniku, gde je temperatura 20 stepeni.

Izvor: B92

Ponedeljak, 13.07.2015.

13:37

Default images
Foto: Tanjug

U Kraljevu, Kruševcu, Nišu i Vranju izmereno je 30 stepeni, objavljeno je na sajtu Republičkog hidrometeorološkog zavoda (RHMZ).

U Kragujevcu, Požegi, Kuršumliji i Dimitrovgradu izmereno je 29, Valjevu i Smederevskoj Palanci 28, a u Beogradu i Velikom Gradištu 27 stepeni.

U Banatskom Karlovcu i Sjenici izmereno je 26, Sremskoj Mitrovici 24, Novom Sadu i na Crnom Vrhu 23, Zrenjaninu 22, a na Paliću, u Somboru i Kikindi 21 stepen.

U Srbiji će sutra ujutro biti umereno i potpuno oblačno, ponegde sa kratkotrajnom kišom, a tokom dana preovlađivaće sunčano vreme sa najvišom dnevnom temperaturom od 25 do 30 stepeni.

Kako je saopštio ranije danas RHMZ, jutarnja temperatura vazduha kretaće se od 14 do 21 stepen, a vetar će biti slab i umeren, severozapadni i severni, u Vojvodini i na istoku povremeno i jak.

I u Beogradu će sutra biti umereno i potpuno oblačno vreme, a moguća je kratkotrajna kiša. Tokom dana preovlađivaće sunčano vreme sa severozapadnim, umerenim i povremeno i jakim vetrom.

Jutarnja temperatura vazduha biće oko 19, a najviša dnevna oko 27 stepeni.

U Srbiji će, prema izgledima vremena za sedam dana, do 21. jula, u sredu u severnim krajevima biti malo i umereno oblačno, a u ostalim predelima pretežno sunčano vreme.

Do kraja perioda biće pretežno sunčano i veoma toplo vreme.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: