Šutanovac tužio Gašića

Poslanik DS i bivši ministar odbrane Dragan Šutanovac podneo je danas Prvom osnovnom sudu u Beogradu tužbu protiv ministra odbrane Bratislava Gašića.

Izvor: B92

Ponedeljak, 02.03.2015.

19:35

Default images
Foto: Beta

Šutanovac tuži Gašića zbog tvrdnji da je Šutanovac prisluškivao partijske kolege i bivšeg predsednika Srbije Borisa Tadića.

"Tužbu sam podneo zbog tvrdnji iznesenih u 'Kuriru', u kome me je Gašić direktno optužio da sam zloupotrebljavao Vojnobezbednosnu agenciju (VBA), pomoću koje sam pratio i tajno slušao svoje partijske kolege uključujući i predsednika Republike, ali i zato što je u tom istom intervjuu izneo neistine vezane za prodaju vojne imovine", rekao je Šutanovac agenciji Beta.

Bratislav Gašić je početkom februara u intervjuu za dnevni list "Kurir" rekao da je 2009. godine, u vreme dok je Dragan Šutanovac bio ministar odbrane, kupljen uređaj za prisluškivanje vredan 1,36 miliona evra i da je Šutanovcu služio da prisluškuje kolege iz DS, pa i bivšeg predsednika Srbije Borisa Tadića.

Gašić je u tom intervjuu naveo i da je vojna imovina za vreme mandata Dragana Šutanovca prodavana "partijski podobnim ljudima, prijateljima, rođacima, kumovima..."

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

50 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: