Želeli ste Putina, dobićete Putina

Premijer Aleksandar Vučić izjavio je da će svi koji su želeli da vide i dočekaju predsednika Rusije Vladimira Putina uskoro u Beogradu imati priliku za to.

Izvor: B92

Nedelja, 28.09.2014.

11:48

Default images

"Zna se da veoma brzo dolazi predsednik Rusije Vladimir Putin u Srbiju. Mislim da će Kancelarija predsednika Putina to objaviti u utorak u 10 sati", rekao je Vučić novinarima.

On je dodao da je već poznat datum njegovog dolaska.

"Pripremamo se za dolazak Putina i dolazak i mnogih drugih zvaničnika. To će biti i pre onog vremena koje je bilo najavljeno", rekao je Vučić.

"Oni koji su želeli da vide i dočekaju Putina imaće uskoro priliku za to, pošto mislim da će biti na skupu posvećenom godišnjici oslobodjenja Beograda", rekao je premijer Srbije.

"Ružić i Jovičić izneli lične stavove"

Premijer Srbije Aleksandar Vučić rekao je da su izjave koje su juče izneli funkcioneri SPS i SNS Branko Ružić i Aleksandar Jovičić njihovi lični stavovi.

"To su lični stavovi Ružića i Jovičića. Ja se bavim poslom i ne volim da se bavim partijskim pitanjima", kratko je rekao Vučić u Tekiji, odgovarajući na pitanja novinara da prokomentariše jučerašnje izjave Ružića i Jovičića.

Ružić (SPS) i Jovičić (SNS) razmenili su juče niz oštrih stavova.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

104 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: