Utorak, 05.08.2014.

22:43

Dom Zdravlja iz NS pomaže Krupnju

Zaposleni u Domu zdravlja “Novi Sad“ uručili su humanitarnu pomoć svojim kolegama u Krupnju, koje su pretrpele veliku štetu prilikom majskih poplava.

Izvor: Tanjug

Default images

Novosadski lekari, sestre i ostali zaposleni u Domu zdravlja pripremili su za svakog kolegu po paket od 20 kilograma različitih sredstava za održavanje kućne higijene.

Pomoć za 90 zaposlenih u Domu zdravlja u Krupnju, vrednu ukupno više od 800.000 dinara, uručili su direktor i glavni medicinski tehničar novosadskog Doma zdravlja Milan Krtinić i Nenad Vukas.

Direktor Krtinić je napomenuo da je svakom zaposlenom u krupanjskom Domu zdravlja predat po paket kućne hemije i dodao da je to samo deo pomoći koju će prikupljati lekari, medicinski tehničari i svi ostali koji rade u toj novosadskoj zdravstvenoj ustanovi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Palo 600 ratnih aviona: Rusi se oglasili

Ruske trupe uništile su 600 ukrajinskih ratnih aviona i 1.300 višecevnih raketnih bacača od početka Specijalne vojne operacije u Ukrajini, saopštilo je Ministarstvo odbrane Rusije.

20:30

16.5.2024.

1 d

Podeli: