Ne može se Smederevskim putem

Zbog mogućnosti odrona zemljišta večeras je obustavljen saobraćaj na Smederevskom putu u oba smera, saopštio je Biro za saradnju sa medijima MUP-a Srbije.

Izvor: B92, Beta

Četvrtak, 15.05.2014.

23:08

Default images

U toku je intervencija pripadnika Sektora za vanredne situacije, navodi se u saopštenju MUP-a.

Iako je situacija nešto bolja u Vojvodini, za saobraćaj su i tamo zatvorene pojedine deonice. Kako je nakon obilaska terena saopštio potpredsednik pokrajinske vlade Goran Ješić, koji je i komandant pokrajinskog štaba za vanredne situacije, saobraćaj je zatvoren na Iriškom vencu.

Poplave su oštetile brojne puteve. Mnoga mesta u opštini Bajina Bašta su odsečena od sveta, a na putu Bašta - Užice otvorena je samo jedna traka.

Na teritoriji Čačka i okoline danas neprohodni putni pravci bili Svračkovo-Preljina-Brđani, Lučani-Markovica-Čačak, Lučani-Guča-Đerađ, Gornji Milanovac-Kragujevac, Konjevići-Preljina i Čačak-Požega-Užice.

Javno preduzeće "Putevi Srbije“ saopštilo je da je zbog velikih poplava obustavljen saobraćaj na deonicama Kosjerić - Seča Reka, Makovište - Povlenska Kosa.

Današnjem spisku obaveštenja o prekidu saobraćaja zbog poplava, dodate su i deonice Orljevo - Rašanac i Ralja - Smederevska Palanka.

"Putevi Srbije" apeluju da se na put ne kreće bez preke potrebe, a na sve učesnike u saobraćaju da poštuju privremenu saobraćajnu signalizaciju i ograničenje brzine i da vožnju prilagode uslovima na putu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: