HR: Pucali iz topa, ranili troje

Hrvatska policija podnela je krivičnu prijavu protiv dva muškarca, koji su na svadbi pucali iz topa, i tom prilikom ranili tri osobe.

Izvor: B92

Ponedeljak, 14.10.2013.

23:47

Default images

Hrvatska policija je danas saopštila da je podnela krivičnu prijavu protiv dvojice muškaraca starih 47 i 32 godine, osumnjičenih da su iz topa ručne izrade ispalili hitac ispred porodične kuće na području opštine Oriovac u trenutku kretanja svadbene povorke.

Tom prilikom su dve osobe teže, a jedna lakše povređena, a oštećene su dve porodične kuće, dva automobila i motocikl, saopštila je policija u Slavonskom Brodu, a prenela agencija Hina.

Pretragom porodične kuće u kojoj živi 47-godišnjak pronađena je veća količina municije i oko 100 grama baruta.

Slavonsko-brodska policija je protiv dvojice osumnjičenih podnela krivičnu prijavu za krivično delo dovođenje u opasnost života i imovine opšte opasnom radnjom ili sredstvom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

31 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Snažno nevreme stiže u Srbiju

U većem delu Srbije će danas pre podne biti pretežno sunčano, toplo, suvo i vetrovito, uz olujnu košavu u Beogradu, na jugu Banata, u Pomoravlju i donjem Podunavlju, a već u poslepodnevnim satima biće kratkotrajne kiše ili pljuskova.

7:13

1.5.2024.

1 d

Podeli: