Održan Kolegijum URS, sutra odluka

Danas je zasedao Kolegijum predsedništva URS, nakon čega je predsednik stranke Mlađan Dinkić imao sastanak sa Vučićem i Dačićem, nezvanično saznaje B92.

Izvor: B92

Subota, 27.07.2013.

17:06

Default images

Za sutra u podne je zakazana sednica proširenog Predsedništva Ujedinjenih regiona Srbije, kojoj će prisustvovati i republički poslanici, a na kojoj će raspravljati o rekonstrukciji Vlade.

Portparol URS Marko Selaković juče je rekao da će svoj stav o rekonstrukciji vlade ta stranka izneti u nedelju, nakon sednice proširenog Predsedništva stranke.

"Čuli smo stavove drugih članica koalicije o rekonstrukciji i njihovo viđenje. Tokom vikenda održaćemo konstultacije unutar stranke i na Predsedništvu u nedelju doneti sve odluke", rekao je Selaković juče Tanjugu.

Prvi potpredsednik vlade i lider naprednjaka predložio je juče smenu četiri ministra iz redova SNS i to sebe na mestu ministra odbrane, zatim ministra poljoprivrede Gorana Kneževića, ministra kulture Bratislava Petkovića i ministarku sporta Alisu Marić.

Istovremeno, SPS je juče saopštio da su prihvatili predlog Milutina Mrkonjića da se izabere novi ministar saobraćaja.

SNS i SPS su takođe pozvali URS da sledi njihov primer i izvrši personalne promene svojih ministara, poručivši da u suprotnom nije isključena izmena koalicionog sporazuma.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: