Dačić: Nemam šta da krijem

Premijer Ivica Dačić izjavio da njegovi susreti s pripadnikom Šarićevog klana Rodoljubom Radulovićem nemaju apsolutno nikakve veze s kriminalom.

Izvor: B92

Utorak, 12.02.2013.

12:54

Default images

"Niti su imale, niti sada imaju", rekao je Dačić novinarima na obeležavanju dana Kriminalistčko-policijske akademije.

On nije izneo druge detalje o tim susretima, a napomenuo je da državni organi treba da rade svoj posao. Dačić je dodao i da nema ništa da krije i ponovio da nikakvo kriminalno delovanje nije počinio.

"Iz ovoga ja izvlačim velike pouke da treba da vodim računa sa kim se sastajem i da moram da imam dobre službe, koje će da štite instituciju ministra unutrašnjih poslova", rekao je Dačić.

Podsetimo, nedavno je izneseno u javnost da se premijer Ivica Dačić sastajao s Rodoljubom Radulovićem, zvanim Miša Banana, koji je osumnjičen za šverc kokaina narko-klana Darka Šarića. Dačić je potom priznao da se viđao s Radulovićem, napomenuvši da nije znao da je on član narko-klana, a tu aferu okarakterisao je kao napad na Vladu.

Oglasio se i Radulović, koji je u pismu, u koje su "Novosti" imale uvid, istakao da mu je cela afera s narko-klanom Šarić nameštena.

A prvi potpredsednik Vlade Aleksandar Vučić ponovio je danas da veruje Dačiću u vezi s Radulovićem, dodajući da će ipak nadležni organi ispitati sve okolnosti i dati krajnji sud o tome.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

110 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: