Utorak, 12.02.2013.

12:54

Dačić: Nemam šta da krijem

Premijer Ivica Dačić izjavio da njegovi susreti s pripadnikom Šarićevog klana Rodoljubom Radulovićem nemaju apsolutno nikakve veze s kriminalom.

Izvor: Tanjug

Daèiæ: Nemam šta da krijem IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

110 Komentari

Sortiraj po:

Veljko

pre 11 godina

Pokušaj rušenja koalicije, pada vlade nije uspeo, sada treba pustiti vladu da rade svoj posao, tužilaštvo svoj. Ozbiljnih poslova i problema ima vlada, ne treba rasipati energiju na oce prazne priče.

realno

pre 11 godina

Sve ovo što se vezuje za Dačića dešavalo se za vreme prethodne vlasti i verujem da su mnoge stvari sakrivene jer se DS držao za vlast kao davljenik za slamku. (ana, 13. februar 2013 00:52)

tacno, a Vucic bezrezervno veruje Dacicu. Od svih losih, zapao nam najgori da vodi borbu protiv korupcije. Jadni i mi i drzava.

Dusan Dule

pre 11 godina

Premijer da natera bivseg ministra policije da iznese sva saznanja o sastajanju i isprica temu njihovih razgovara. Nije taj bivsi i sadasnji ministar policije jaci od premijera .)))

ana

pre 11 godina

Sve ovo što se vezuje za Dačića dešavalo se za vreme prethodne vlasti i verujem da su mnoge stvari sakrivene jer se DS držao za vlast kao davljenik za slamku.

box

pre 11 godina

Eh nemas sta da krijes?Znas da imas,ali ne zuri sam da pricas.Bices pozvan gde treba pa ces do detalja sve ispricati.Samo Vucic ceka da dobije datum pregovora za eu,pa da raspise izbore,pa ces da pricas.....

klenga

pre 11 godina

čovek jasno i glasno prizna da se sastajao sa kriminalcem,pokaje se i nikom ništa...puj pike ne važi...a gospodar vučić mu veruje...samo njemu...doduše,ispitaće on to,ali siguran je da je dačić pošten...samo on...e,da ih ne znam,skupo bi ih platio...i malog ivicu,i malog vuka...a po dobru ih nikako ne pamtim...previše sam star i previše dobro poznajem ljude da bih poverovao da vuk može da promeni čud i da čovek u četrdeset i kusur godina može da prevrne svoj karakter naopako,tj. za 180stepeni...iskreno mislim da se na to prima samo glupava balavurdija....a od ove dvojice nije bilo i nikada neće biti prave vajde...ako samo štetu ne prave,odlično je...

Solaris

pre 11 godina

Ako on kaze da nema sta da krije, trebamo mu verovati, dok se ne dokaze suprotno. Na kraju krajeva, prvo nek se obavi najveci deo posla od drzavnog znacaja, pa posle kom opanci kom obojci.

Nije baš sve za svačije uši

pre 11 godina

Pa kao ministar unutrašnjih poslova trebalo bi nešto da zadržiš i u sebi - jedino ako se baviš svojim poslom, onda izvini, greška. Kada se samo setim onog Japanca i bicikla - a ovamo se mulja sa stotinama miliona evra najstrašnije...

MIRALEM

pre 11 godina

Dačić se, i po sopstvenom priznanju, sastajao sa Radulovićem, ali je pitanje da li postoje neki dokazi koji bi potvrdili da je on prilikom tih sastanaka počinio neko krivično delo. Pošto je Vučić na izvoru informacija, i rekao je da zna o čemu je Dačić razgovarao sa Radulovićem, a to znaju i Rakić, i Tadić, a samim tim i Đilas, ne verujem da bi Vučić ostao u koaliciji sa Dačićem da postoje neki dokazi da je on počinio krivično delo, a ne verujem ni da bi Đilas pre neki dan rekao da samo isključuje mogućnost koalicije sa URS-om, a ne i sa SPS-om. Sve ovo navodi na zaključak da tu nekih dokaza o počinjenom krivičnom delu nema.

Bogoljub

pre 11 godina

ono tamo sto vidite to je Kalemegdan...od kale...tamo su ziveli Turci..hahahaha eeeee Ivco mozes da uzivas i da dajes glupave izjave,a ti vidi kako ces dacpadnes...

glasac SNSa

pre 11 godina

Tacno se vidi razlika u stilu pisanja izmedju fabrikovanih i komentara obicnih gradjana. Od 77 komentara, 69 su isti: 'pustimo da nadlezni organi rade svoj posao, i podrska vladi'.
Kojoj vladi? Jel ovoj cijim premijerom treba da se bave istrazni organi?
Promenite plocu, provaljeni ste. Samo nanosite stetu SNS-u.

suljo

pre 11 godina

sluzbe koje si imao da te stite nisu bile dorasle zadatku dobro si rekao dasi izvukao pouku iz svega sve to te moze kostati karijere mada se nadam da nece

Д Р Е В Н И

pre 11 godina

Нема ту шта да се верује или не верује.Надлежни органи морају све да истраже и утврде ко ту лаже а ко говори истину.

МИРКО712

pre 11 godina

Dačiću moje skromno mišljenje je da ti ipak nešto kriješ, da nije tako ne bi se ti na svakom pojavljivanju u medijima toliko osvrtao na slučaj Banana.

pedjolino

pre 11 godina

Izgleda da samo u srbiji mozeš da sarađuješ sa obe strane zakona.U normalnoj zemlji,mislim i zemlji gde je malo veća svest kod političara,samo na,osnovu sumnje,političar i ministar bi se povukao.U srbiji,zemlji čuda ne bi me nimalo čudilo da se ovo sve zaboravi,jer šta je bilo sa kofer aferom,eto danas mile dragić oslobođen,a mozda će već sutra na slobodu i mišković.Zato imam predlog,ako neće novak za predasednika onda dajte šarića za predsednika.Moze i miša banana,ionako smo mi banana republika.

DEDA TRIPKO

pre 11 godina

Ipak to mora da se ispita. Da se vidi, ko je jeo ribu, a ko je igrao šah, i da li je to bila u pitanju sicilijanka ili damin gambit. Aco samo objektivno, pa ako i Ivica mora u maricu, mora. Nikada političarima nisam verovao kada kažu da se zalažu za bolju Srbiju, za Srbiju bez kriminala i korupcije, pa ni Vučiću nisam verovao do pre par meseci, ali mu svaki dan sve više verujem.

kako da ti verujem

pre 11 godina

Koliko ja znam tvrdio si da se nisi sastajao sa mafijasima, pa je ispalo da jesi, sada opet tvrdis da nisi razgovarao o kriminalu i ponasas se kao da si pao s Marsa...nemoj da opet ispadne suprotno.

Srbijanac sa Beljnjače

pre 11 godina

A što bi Dača krio? Za rad nekoliko nedelja na mestu premijera? Koliko mi je poznato one predsednik SPS-a . Nije u demokratama

Размажена домаћица

pre 11 godina

Мислим да је премијеру потребно да му неко пише изјаве, као што се то иначе ради! постоје школовани људи за такве ствари... Овако је више досадило да читамо о "његовом виђењу ствари"!

Собна патофна

pre 11 godina

Онда ћу Вас љубазно замолити да престанете да стајете сами себи у одбрану већ да радите свој посао! Само немојте више да се правдате него засуците рукаве!

Шврћко

pre 11 godina

"Vreme je da Srbija i u miru pobedi"
За почетак да се смири прича са демантима па да пустимо органе да раде свој посао а да и остатк Владе настави да ради свој посао!

mix

pre 11 godina

To da ce nadalje da pazi s kim se sastaje ne sumnjam, ali za ovo dosad da odgovara. I da, pitajte ga za Tonceva, jel su mu i njega podmetnuli?

ohohoho

pre 11 godina

Ma to je bio jedan uobicajeni prijateljski razgovor, o vremenu, receptima za kolace o iranskom nuklearnom programu i uopsteno o stanju u svetu...

ljuba

pre 11 godina

Gde je sad "bespostedna borba protiv korupcije"? Dacic rekao da nece vise, Knezevic da mu vise od 200 hiljada eura ostalo od tetke.. i nikom nista, ministar i premijer, sramota! Sta je sa glasackim listicima Vucicu? Zlo ste, veliko zlo!

e

pre 11 godina

Slažem se sa komentarom Dačića i Vučića. Obojica su dali jasne i nedvosmislene izjave.
Ipak moje lične sumnje i dalje postoje, a evo zašto. Kako to da se Dačić našao u sobi sa optuženima neposredno pred hapšenje dvojice aktera u slučaju "Kofer", i elegantno iz toga isplivao. Sada imamo nove i mnogo gore slučajeve, a on i dalje pere ruke. Ne ja ne optužujem. On (Dačić) kaže da ga policija nije informisala. Neverovatno: Ministar policije koji stupanjem na tu funkciju bira svoje saradnike nisu ga informisali? Šta reći? Mislim da istražni organi MORAJU raditi svoj posao BEZ PRITISAKA kako kaže g. Vučić,i da se to završi pobedom pravne države.

KOLUMBO

pre 11 godina

Ovo deluje zanimljivo i zanima me sta ce na kraju biti tu, ne bi me ni zacudilo da su namestili tom radulovicu. Ali verujem da ce zahuktani Vucic razresiti to i reci gradjanima istinu.

kant

pre 11 godina

Moze sada svako da prica sta god hoce, ne treba nagadjati, treba pustiti nadlezne organe da rade svoj posao i da se donose odluka sta je tu bilo. Ima sad jos bitnih pitanja pitanja s kojim se treba baviti.

Fidelio

pre 11 godina

Lepo je to i pohvalno što nemaš šta da kriješ. Ali onda nam konačno ispričaj ZAŠTO si se sastajao sa Radulovićem i O ČEMU ste pričali? Ako je bilo u interesu Srbije, onda zaslužuješ pohvalu, zar ne? Čemu tolika uzdržanost i skromnost?

A usput, mogao bi i da nam ispričaš na osnovu čega si izabrao onog svog savetnika Tončeva? Njegove diplome su više nego sporne. Nećeš valjda da zameriš policiji što nije ispitala vedodostjnost tih "diploma" kada si ga zapošljavao?

KOLUMBO

pre 11 godina

Ovo deluje zanimljivo i zanima me sta ce na kraju biti tu, ne bi me ni zacudilo da su namestili tom radulovicu. Ali verujem da ce zahuktani Vucic razresiti to i reci gradjanima istinu.

Achernar

pre 11 godina

Vreme ce pokazati svoje, najbolje je da sve ide svojim tokom. Da se Vlada bavi svojim ciljevima, i na vreme ispunjava obecanja, aova situacija ce se rasvetliti uskoro nadam se.

zdr

pre 11 godina

Nema sta da krije a nece da kaze o cemu su razgovarali.

Dacic odlicno zna da mu sa ovim popularnost opada ali takode zna da kad bi rekao o cemu su govorili da bi mu se popularnost jos vise srozala. Zato mudro cuti a progovorice sa novim izvinjenjima i objasnjenjima tek onda kad stvari izadu na videlo. Uostalom sama cinjenica da se premijer nekoliko puta sastao sa uticajnim mafijasem bi u normalnoj zemlji bila dovoljna za hitno podnosenje ostavke i saslusanju pred nekim komitetima.

O cemu su njih dvojica mogli da govore? Sigurno ne o vremenu. Sastanak je imao svrhu. Logicna pretpostavka je da su govorili o parama, mozda o donaciji partiji, mozda o kofercicima.

Dacicevo objasnjenje da nije znao sa kim se sastaje jer NJEGOVA organizacija nije uradila svoj posao je samo jedan razlog vise za ostavku.

A njegovi koalicioni pajtasi samo cekaju pravi trenutak da ga skinu. Mozda ce ipak ostati ako se sklopi neka nagodba, recimo vlast ce da zazmuri na tu aferu a on ce da zazmuri na diplomu ili tako nesto. Mogucnosti za trule kompromise su ogromne!

betoveeen

pre 11 godina

a da li je znao ko je Kene pa da li je znao ko je Luka Bojović( osim ako nije sa njim dogovarao nabavljanje Zirafe za svog prijatelja Palmu obzirom da je Lukin otac direktor ZOO vrta)???

MILANKA

pre 11 godina

Mislim da ova zemlja ima pametnija posla neko da se bavi ovakvim stvarima ko je za šta kriv rečiće nam službe koje se time bave.

MARICA

pre 11 godina

Tek će se videti, da li je Dačić nešto sakrio, ili nije, kada nadležni organi ispitaju prirodu sastanaka Dačić - Radulović. Garancija da će službe profesionalno i objektivno da ispitaju ove kontakte je Aleksandar Vučić koji nema ni jednog razloga da štiti Dačića, pa i po cenu pada vlade.

JATAGANAC

pre 11 godina

Ako njihovi susreti nemaju veze sa kriminalom, onda sa cime imaju?
Da nemaju mozda veze sa povecavanjem broja zaposlenih u srbiji ili mozda sa smanjenjem siromastva???
Pa ovaj narod ako je sisao vesla camac progutao nije!!!

Noca

pre 11 godina

Dacic ne krije nista,da nesto ima DS bi odmah objavio,ovako su navodno krili i prikrivali da nebi ugrozili istragu,a kad su oduzimali imovinu Saricu tad nisu ugrozavali istragu,ovo je DS neupeo pokusaj obaranje vlade i zaustavljanje borbe protiv korupcije ,resavanje Kosovskog problema i zaustavljnje evrointregracije Srbije.

Princeza

pre 11 godina

Sigurna sam da ce nadlezni drzavni organi ispitati sve i utvrdidi da li je Dacic odgovoran po bilo kom osnovu. Ja licno vise u njega nemam poverenja.

slosice-ti-se-maco

pre 11 godina

"...i da moram da imam..." , ma nemas ti covece, to je narodno,drzavno,srpsko,gradjansko itd, a nije tvoje. Zato sto si mislio da je tvoje ti si sam zakazivao gostovanje na TV i promaklo ti je da voditeljka nema gacice. Pa nece valjda BIA da proverava gacice. Ali kad si ti u pitanju i tvoji kontakti ocigledno ce morati "kontraobavestajna" priprema " tvoje institucije" da se sprovodi....B R U K A i S R A M O T A

Nijazi Kuqi

pre 11 godina

Dačić: "Nemam šta da krijem"
Skinuli ti jorgan, pa nemas cime da se pokrijes, jel?
Bogami lose ti se pise! A kako ce ti biti? Videcemo.

Nikola Zajecar00

pre 11 godina

Podrska jedinstvu vlade..ne daj te da vas zuti zavade..od ove vlade dolaze samo dobre vesti i zato imaju moju punu podrsku

jocika

pre 11 godina

ok... nisi znao ko je Banana. a zasto nisi odmah kad si saznao (pre par godina...) ko je i sta je, kukao na ,,kontraobavestajne sluzbe koje ne rade svoj posao " i posmenjivao... nego tek sada kad stvari izlaze na videlo? i prestani vise da se zalis na policiju! pa ti si bre ministar iste!
PS vidi pitaj za neki savet Tonceva!

Boban

pre 11 godina

Jedino sto verujem je da Premijer Dacic ima originalnu diplomu. Nije mi samo jasno, sta to ima njega da savetuje covek sa laznom diplomom i vezama u svetu kriminala. Moguce da nije znao ko je Misa Banana, ali je ne moguce da nije znao ko su mu saradnici. Sud naroda tj. izbori, najbolje ce odgovoriti na ovu dilemu.

Renegade

pre 11 godina

Sve okolnosti treba detaljno istraziti i javnost obavestiti ali ne treba nista prejudicirati dok se svi detalji ne rasvetle .

Tijana S

pre 11 godina

Ima pravo da se u javnosti ne izjasnjava i time na neki nacin utisa medijsku hajku protiv njega,ali svakako da ce tuzilastvo i dalje raditi svoje.Na svu srecu Srbija postaje zemlja u kojoj ce se odgovarati za eventualne greske.

Danas kada postajem pionir, dajem obećanje...

pre 11 godina

"Iz ovoga ja izvlačim velike pouke da treba da vodim računa sa kim se sastajem i da moram da imam dobre službe, koje će da štite instituciju ministra unutrašnjih poslova"

Danas kada postajem pionir, dajem obećanje...

pre 11 godina

"Iz ovoga ja izvlačim velike pouke da treba da vodim računa sa kim se sastajem i da moram da imam dobre službe, koje će da štite instituciju ministra unutrašnjih poslova"

jocika

pre 11 godina

ok... nisi znao ko je Banana. a zasto nisi odmah kad si saznao (pre par godina...) ko je i sta je, kukao na ,,kontraobavestajne sluzbe koje ne rade svoj posao " i posmenjivao... nego tek sada kad stvari izlaze na videlo? i prestani vise da se zalis na policiju! pa ti si bre ministar iste!
PS vidi pitaj za neki savet Tonceva!

Boban

pre 11 godina

Jedino sto verujem je da Premijer Dacic ima originalnu diplomu. Nije mi samo jasno, sta to ima njega da savetuje covek sa laznom diplomom i vezama u svetu kriminala. Moguce da nije znao ko je Misa Banana, ali je ne moguce da nije znao ko su mu saradnici. Sud naroda tj. izbori, najbolje ce odgovoriti na ovu dilemu.

mix

pre 11 godina

To da ce nadalje da pazi s kim se sastaje ne sumnjam, ali za ovo dosad da odgovara. I da, pitajte ga za Tonceva, jel su mu i njega podmetnuli?

ohohoho

pre 11 godina

Ma to je bio jedan uobicajeni prijateljski razgovor, o vremenu, receptima za kolace o iranskom nuklearnom programu i uopsteno o stanju u svetu...

JATAGANAC

pre 11 godina

Ako njihovi susreti nemaju veze sa kriminalom, onda sa cime imaju?
Da nemaju mozda veze sa povecavanjem broja zaposlenih u srbiji ili mozda sa smanjenjem siromastva???
Pa ovaj narod ako je sisao vesla camac progutao nije!!!

betoveeen

pre 11 godina

a da li je znao ko je Kene pa da li je znao ko je Luka Bojović( osim ako nije sa njim dogovarao nabavljanje Zirafe za svog prijatelja Palmu obzirom da je Lukin otac direktor ZOO vrta)???

Princeza

pre 11 godina

Sigurna sam da ce nadlezni drzavni organi ispitati sve i utvrdidi da li je Dacic odgovoran po bilo kom osnovu. Ja licno vise u njega nemam poverenja.

glasac SNSa

pre 11 godina

Tacno se vidi razlika u stilu pisanja izmedju fabrikovanih i komentara obicnih gradjana. Od 77 komentara, 69 su isti: 'pustimo da nadlezni organi rade svoj posao, i podrska vladi'.
Kojoj vladi? Jel ovoj cijim premijerom treba da se bave istrazni organi?
Promenite plocu, provaljeni ste. Samo nanosite stetu SNS-u.

slosice-ti-se-maco

pre 11 godina

"...i da moram da imam..." , ma nemas ti covece, to je narodno,drzavno,srpsko,gradjansko itd, a nije tvoje. Zato sto si mislio da je tvoje ti si sam zakazivao gostovanje na TV i promaklo ti je da voditeljka nema gacice. Pa nece valjda BIA da proverava gacice. Ali kad si ti u pitanju i tvoji kontakti ocigledno ce morati "kontraobavestajna" priprema " tvoje institucije" da se sprovodi....B R U K A i S R A M O T A

Bogoljub

pre 11 godina

ono tamo sto vidite to je Kalemegdan...od kale...tamo su ziveli Turci..hahahaha eeeee Ivco mozes da uzivas i da dajes glupave izjave,a ti vidi kako ces dacpadnes...

zdr

pre 11 godina

Nema sta da krije a nece da kaze o cemu su razgovarali.

Dacic odlicno zna da mu sa ovim popularnost opada ali takode zna da kad bi rekao o cemu su govorili da bi mu se popularnost jos vise srozala. Zato mudro cuti a progovorice sa novim izvinjenjima i objasnjenjima tek onda kad stvari izadu na videlo. Uostalom sama cinjenica da se premijer nekoliko puta sastao sa uticajnim mafijasem bi u normalnoj zemlji bila dovoljna za hitno podnosenje ostavke i saslusanju pred nekim komitetima.

O cemu su njih dvojica mogli da govore? Sigurno ne o vremenu. Sastanak je imao svrhu. Logicna pretpostavka je da su govorili o parama, mozda o donaciji partiji, mozda o kofercicima.

Dacicevo objasnjenje da nije znao sa kim se sastaje jer NJEGOVA organizacija nije uradila svoj posao je samo jedan razlog vise za ostavku.

A njegovi koalicioni pajtasi samo cekaju pravi trenutak da ga skinu. Mozda ce ipak ostati ako se sklopi neka nagodba, recimo vlast ce da zazmuri na tu aferu a on ce da zazmuri na diplomu ili tako nesto. Mogucnosti za trule kompromise su ogromne!

kako da ti verujem

pre 11 godina

Koliko ja znam tvrdio si da se nisi sastajao sa mafijasima, pa je ispalo da jesi, sada opet tvrdis da nisi razgovarao o kriminalu i ponasas se kao da si pao s Marsa...nemoj da opet ispadne suprotno.

Nije baš sve za svačije uši

pre 11 godina

Pa kao ministar unutrašnjih poslova trebalo bi nešto da zadržiš i u sebi - jedino ako se baviš svojim poslom, onda izvini, greška. Kada se samo setim onog Japanca i bicikla - a ovamo se mulja sa stotinama miliona evra najstrašnije...

Nijazi Kuqi

pre 11 godina

Dačić: "Nemam šta da krijem"
Skinuli ti jorgan, pa nemas cime da se pokrijes, jel?
Bogami lose ti se pise! A kako ce ti biti? Videcemo.

МИРКО712

pre 11 godina

Dačiću moje skromno mišljenje je da ti ipak nešto kriješ, da nije tako ne bi se ti na svakom pojavljivanju u medijima toliko osvrtao na slučaj Banana.

Fidelio

pre 11 godina

Lepo je to i pohvalno što nemaš šta da kriješ. Ali onda nam konačno ispričaj ZAŠTO si se sastajao sa Radulovićem i O ČEMU ste pričali? Ako je bilo u interesu Srbije, onda zaslužuješ pohvalu, zar ne? Čemu tolika uzdržanost i skromnost?

A usput, mogao bi i da nam ispričaš na osnovu čega si izabrao onog svog savetnika Tončeva? Njegove diplome su više nego sporne. Nećeš valjda da zameriš policiji što nije ispitala vedodostjnost tih "diploma" kada si ga zapošljavao?

ljuba

pre 11 godina

Gde je sad "bespostedna borba protiv korupcije"? Dacic rekao da nece vise, Knezevic da mu vise od 200 hiljada eura ostalo od tetke.. i nikom nista, ministar i premijer, sramota! Sta je sa glasackim listicima Vucicu? Zlo ste, veliko zlo!

pedjolino

pre 11 godina

Izgleda da samo u srbiji mozeš da sarađuješ sa obe strane zakona.U normalnoj zemlji,mislim i zemlji gde je malo veća svest kod političara,samo na,osnovu sumnje,političar i ministar bi se povukao.U srbiji,zemlji čuda ne bi me nimalo čudilo da se ovo sve zaboravi,jer šta je bilo sa kofer aferom,eto danas mile dragić oslobođen,a mozda će već sutra na slobodu i mišković.Zato imam predlog,ako neće novak za predasednika onda dajte šarića za predsednika.Moze i miša banana,ionako smo mi banana republika.

klenga

pre 11 godina

čovek jasno i glasno prizna da se sastajao sa kriminalcem,pokaje se i nikom ništa...puj pike ne važi...a gospodar vučić mu veruje...samo njemu...doduše,ispitaće on to,ali siguran je da je dačić pošten...samo on...e,da ih ne znam,skupo bi ih platio...i malog ivicu,i malog vuka...a po dobru ih nikako ne pamtim...previše sam star i previše dobro poznajem ljude da bih poverovao da vuk može da promeni čud i da čovek u četrdeset i kusur godina može da prevrne svoj karakter naopako,tj. za 180stepeni...iskreno mislim da se na to prima samo glupava balavurdija....a od ove dvojice nije bilo i nikada neće biti prave vajde...ako samo štetu ne prave,odlično je...

e

pre 11 godina

Slažem se sa komentarom Dačića i Vučića. Obojica su dali jasne i nedvosmislene izjave.
Ipak moje lične sumnje i dalje postoje, a evo zašto. Kako to da se Dačić našao u sobi sa optuženima neposredno pred hapšenje dvojice aktera u slučaju "Kofer", i elegantno iz toga isplivao. Sada imamo nove i mnogo gore slučajeve, a on i dalje pere ruke. Ne ja ne optužujem. On (Dačić) kaže da ga policija nije informisala. Neverovatno: Ministar policije koji stupanjem na tu funkciju bira svoje saradnike nisu ga informisali? Šta reći? Mislim da istražni organi MORAJU raditi svoj posao BEZ PRITISAKA kako kaže g. Vučić,i da se to završi pobedom pravne države.

KOLUMBO

pre 11 godina

Ovo deluje zanimljivo i zanima me sta ce na kraju biti tu, ne bi me ni zacudilo da su namestili tom radulovicu. Ali verujem da ce zahuktani Vucic razresiti to i reci gradjanima istinu.

Dusan Dule

pre 11 godina

Premijer da natera bivseg ministra policije da iznese sva saznanja o sastajanju i isprica temu njihovih razgovara. Nije taj bivsi i sadasnji ministar policije jaci od premijera .)))

Tijana S

pre 11 godina

Ima pravo da se u javnosti ne izjasnjava i time na neki nacin utisa medijsku hajku protiv njega,ali svakako da ce tuzilastvo i dalje raditi svoje.Na svu srecu Srbija postaje zemlja u kojoj ce se odgovarati za eventualne greske.

Nikola Zajecar00

pre 11 godina

Podrska jedinstvu vlade..ne daj te da vas zuti zavade..od ove vlade dolaze samo dobre vesti i zato imaju moju punu podrsku

Размажена домаћица

pre 11 godina

Мислим да је премијеру потребно да му неко пише изјаве, као што се то иначе ради! постоје школовани људи за такве ствари... Овако је више досадило да читамо о "његовом виђењу ствари"!

MIRALEM

pre 11 godina

Dačić se, i po sopstvenom priznanju, sastajao sa Radulovićem, ali je pitanje da li postoje neki dokazi koji bi potvrdili da je on prilikom tih sastanaka počinio neko krivično delo. Pošto je Vučić na izvoru informacija, i rekao je da zna o čemu je Dačić razgovarao sa Radulovićem, a to znaju i Rakić, i Tadić, a samim tim i Đilas, ne verujem da bi Vučić ostao u koaliciji sa Dačićem da postoje neki dokazi da je on počinio krivično delo, a ne verujem ni da bi Đilas pre neki dan rekao da samo isključuje mogućnost koalicije sa URS-om, a ne i sa SPS-om. Sve ovo navodi na zaključak da tu nekih dokaza o počinjenom krivičnom delu nema.

suljo

pre 11 godina

sluzbe koje si imao da te stite nisu bile dorasle zadatku dobro si rekao dasi izvukao pouku iz svega sve to te moze kostati karijere mada se nadam da nece

Srbijanac sa Beljnjače

pre 11 godina

A što bi Dača krio? Za rad nekoliko nedelja na mestu premijera? Koliko mi je poznato one predsednik SPS-a . Nije u demokratama

Renegade

pre 11 godina

Sve okolnosti treba detaljno istraziti i javnost obavestiti ali ne treba nista prejudicirati dok se svi detalji ne rasvetle .

MARICA

pre 11 godina

Tek će se videti, da li je Dačić nešto sakrio, ili nije, kada nadležni organi ispitaju prirodu sastanaka Dačić - Radulović. Garancija da će službe profesionalno i objektivno da ispitaju ove kontakte je Aleksandar Vučić koji nema ni jednog razloga da štiti Dačića, pa i po cenu pada vlade.

Noca

pre 11 godina

Dacic ne krije nista,da nesto ima DS bi odmah objavio,ovako su navodno krili i prikrivali da nebi ugrozili istragu,a kad su oduzimali imovinu Saricu tad nisu ugrozavali istragu,ovo je DS neupeo pokusaj obaranje vlade i zaustavljanje borbe protiv korupcije ,resavanje Kosovskog problema i zaustavljnje evrointregracije Srbije.

KOLUMBO

pre 11 godina

Ovo deluje zanimljivo i zanima me sta ce na kraju biti tu, ne bi me ni zacudilo da su namestili tom radulovicu. Ali verujem da ce zahuktani Vucic razresiti to i reci gradjanima istinu.

kant

pre 11 godina

Moze sada svako da prica sta god hoce, ne treba nagadjati, treba pustiti nadlezne organe da rade svoj posao i da se donose odluka sta je tu bilo. Ima sad jos bitnih pitanja pitanja s kojim se treba baviti.

DEDA TRIPKO

pre 11 godina

Ipak to mora da se ispita. Da se vidi, ko je jeo ribu, a ko je igrao šah, i da li je to bila u pitanju sicilijanka ili damin gambit. Aco samo objektivno, pa ako i Ivica mora u maricu, mora. Nikada političarima nisam verovao kada kažu da se zalažu za bolju Srbiju, za Srbiju bez kriminala i korupcije, pa ni Vučiću nisam verovao do pre par meseci, ali mu svaki dan sve više verujem.

Шврћко

pre 11 godina

"Vreme je da Srbija i u miru pobedi"
За почетак да се смири прича са демантима па да пустимо органе да раде свој посао а да и остатк Владе настави да ради свој посао!

box

pre 11 godina

Eh nemas sta da krijes?Znas da imas,ali ne zuri sam da pricas.Bices pozvan gde treba pa ces do detalja sve ispricati.Samo Vucic ceka da dobije datum pregovora za eu,pa da raspise izbore,pa ces da pricas.....

realno

pre 11 godina

Sve ovo što se vezuje za Dačića dešavalo se za vreme prethodne vlasti i verujem da su mnoge stvari sakrivene jer se DS držao za vlast kao davljenik za slamku. (ana, 13. februar 2013 00:52)

tacno, a Vucic bezrezervno veruje Dacicu. Od svih losih, zapao nam najgori da vodi borbu protiv korupcije. Jadni i mi i drzava.

MILANKA

pre 11 godina

Mislim da ova zemlja ima pametnija posla neko da se bavi ovakvim stvarima ko je za šta kriv rečiće nam službe koje se time bave.

Собна патофна

pre 11 godina

Онда ћу Вас љубазно замолити да престанете да стајете сами себи у одбрану већ да радите свој посао! Само немојте више да се правдате него засуците рукаве!

Д Р Е В Н И

pre 11 godina

Нема ту шта да се верује или не верује.Надлежни органи морају све да истраже и утврде ко ту лаже а ко говори истину.

ana

pre 11 godina

Sve ovo što se vezuje za Dačića dešavalo se za vreme prethodne vlasti i verujem da su mnoge stvari sakrivene jer se DS držao za vlast kao davljenik za slamku.

Veljko

pre 11 godina

Pokušaj rušenja koalicije, pada vlade nije uspeo, sada treba pustiti vladu da rade svoj posao, tužilaštvo svoj. Ozbiljnih poslova i problema ima vlada, ne treba rasipati energiju na oce prazne priče.

Achernar

pre 11 godina

Vreme ce pokazati svoje, najbolje je da sve ide svojim tokom. Da se Vlada bavi svojim ciljevima, i na vreme ispunjava obecanja, aova situacija ce se rasvetliti uskoro nadam se.

Solaris

pre 11 godina

Ako on kaze da nema sta da krije, trebamo mu verovati, dok se ne dokaze suprotno. Na kraju krajeva, prvo nek se obavi najveci deo posla od drzavnog znacaja, pa posle kom opanci kom obojci.

Nikola Zajecar00

pre 11 godina

Podrska jedinstvu vlade..ne daj te da vas zuti zavade..od ove vlade dolaze samo dobre vesti i zato imaju moju punu podrsku

Tijana S

pre 11 godina

Ima pravo da se u javnosti ne izjasnjava i time na neki nacin utisa medijsku hajku protiv njega,ali svakako da ce tuzilastvo i dalje raditi svoje.Na svu srecu Srbija postaje zemlja u kojoj ce se odgovarati za eventualne greske.

MILANKA

pre 11 godina

Mislim da ova zemlja ima pametnija posla neko da se bavi ovakvim stvarima ko je za šta kriv rečiće nam službe koje se time bave.

Noca

pre 11 godina

Dacic ne krije nista,da nesto ima DS bi odmah objavio,ovako su navodno krili i prikrivali da nebi ugrozili istragu,a kad su oduzimali imovinu Saricu tad nisu ugrozavali istragu,ovo je DS neupeo pokusaj obaranje vlade i zaustavljanje borbe protiv korupcije ,resavanje Kosovskog problema i zaustavljnje evrointregracije Srbije.

kant

pre 11 godina

Moze sada svako da prica sta god hoce, ne treba nagadjati, treba pustiti nadlezne organe da rade svoj posao i da se donose odluka sta je tu bilo. Ima sad jos bitnih pitanja pitanja s kojim se treba baviti.

MARICA

pre 11 godina

Tek će se videti, da li je Dačić nešto sakrio, ili nije, kada nadležni organi ispitaju prirodu sastanaka Dačić - Radulović. Garancija da će službe profesionalno i objektivno da ispitaju ove kontakte je Aleksandar Vučić koji nema ni jednog razloga da štiti Dačića, pa i po cenu pada vlade.

Achernar

pre 11 godina

Vreme ce pokazati svoje, najbolje je da sve ide svojim tokom. Da se Vlada bavi svojim ciljevima, i na vreme ispunjava obecanja, aova situacija ce se rasvetliti uskoro nadam se.

KOLUMBO

pre 11 godina

Ovo deluje zanimljivo i zanima me sta ce na kraju biti tu, ne bi me ni zacudilo da su namestili tom radulovicu. Ali verujem da ce zahuktani Vucic razresiti to i reci gradjanima istinu.

KOLUMBO

pre 11 godina

Ovo deluje zanimljivo i zanima me sta ce na kraju biti tu, ne bi me ni zacudilo da su namestili tom radulovicu. Ali verujem da ce zahuktani Vucic razresiti to i reci gradjanima istinu.

MIRALEM

pre 11 godina

Dačić se, i po sopstvenom priznanju, sastajao sa Radulovićem, ali je pitanje da li postoje neki dokazi koji bi potvrdili da je on prilikom tih sastanaka počinio neko krivično delo. Pošto je Vučić na izvoru informacija, i rekao je da zna o čemu je Dačić razgovarao sa Radulovićem, a to znaju i Rakić, i Tadić, a samim tim i Đilas, ne verujem da bi Vučić ostao u koaliciji sa Dačićem da postoje neki dokazi da je on počinio krivično delo, a ne verujem ni da bi Đilas pre neki dan rekao da samo isključuje mogućnost koalicije sa URS-om, a ne i sa SPS-om. Sve ovo navodi na zaključak da tu nekih dokaza o počinjenom krivičnom delu nema.

suljo

pre 11 godina

sluzbe koje si imao da te stite nisu bile dorasle zadatku dobro si rekao dasi izvukao pouku iz svega sve to te moze kostati karijere mada se nadam da nece

Solaris

pre 11 godina

Ako on kaze da nema sta da krije, trebamo mu verovati, dok se ne dokaze suprotno. Na kraju krajeva, prvo nek se obavi najveci deo posla od drzavnog znacaja, pa posle kom opanci kom obojci.

Danas kada postajem pionir, dajem obećanje...

pre 11 godina

"Iz ovoga ja izvlačim velike pouke da treba da vodim računa sa kim se sastajem i da moram da imam dobre službe, koje će da štite instituciju ministra unutrašnjih poslova"

Srbijanac sa Beljnjače

pre 11 godina

A što bi Dača krio? Za rad nekoliko nedelja na mestu premijera? Koliko mi je poznato one predsednik SPS-a . Nije u demokratama

Renegade

pre 11 godina

Sve okolnosti treba detaljno istraziti i javnost obavestiti ali ne treba nista prejudicirati dok se svi detalji ne rasvetle .

e

pre 11 godina

Slažem se sa komentarom Dačića i Vučića. Obojica su dali jasne i nedvosmislene izjave.
Ipak moje lične sumnje i dalje postoje, a evo zašto. Kako to da se Dačić našao u sobi sa optuženima neposredno pred hapšenje dvojice aktera u slučaju "Kofer", i elegantno iz toga isplivao. Sada imamo nove i mnogo gore slučajeve, a on i dalje pere ruke. Ne ja ne optužujem. On (Dačić) kaže da ga policija nije informisala. Neverovatno: Ministar policije koji stupanjem na tu funkciju bira svoje saradnike nisu ga informisali? Šta reći? Mislim da istražni organi MORAJU raditi svoj posao BEZ PRITISAKA kako kaže g. Vučić,i da se to završi pobedom pravne države.

DEDA TRIPKO

pre 11 godina

Ipak to mora da se ispita. Da se vidi, ko je jeo ribu, a ko je igrao šah, i da li je to bila u pitanju sicilijanka ili damin gambit. Aco samo objektivno, pa ako i Ivica mora u maricu, mora. Nikada političarima nisam verovao kada kažu da se zalažu za bolju Srbiju, za Srbiju bez kriminala i korupcije, pa ni Vučiću nisam verovao do pre par meseci, ali mu svaki dan sve više verujem.

Д Р Е В Н И

pre 11 godina

Нема ту шта да се верује или не верује.Надлежни органи морају све да истраже и утврде ко ту лаже а ко говори истину.

slosice-ti-se-maco

pre 11 godina

"...i da moram da imam..." , ma nemas ti covece, to je narodno,drzavno,srpsko,gradjansko itd, a nije tvoje. Zato sto si mislio da je tvoje ti si sam zakazivao gostovanje na TV i promaklo ti je da voditeljka nema gacice. Pa nece valjda BIA da proverava gacice. Ali kad si ti u pitanju i tvoji kontakti ocigledno ce morati "kontraobavestajna" priprema " tvoje institucije" da se sprovodi....B R U K A i S R A M O T A

Princeza

pre 11 godina

Sigurna sam da ce nadlezni drzavni organi ispitati sve i utvrdidi da li je Dacic odgovoran po bilo kom osnovu. Ja licno vise u njega nemam poverenja.

Boban

pre 11 godina

Jedino sto verujem je da Premijer Dacic ima originalnu diplomu. Nije mi samo jasno, sta to ima njega da savetuje covek sa laznom diplomom i vezama u svetu kriminala. Moguce da nije znao ko je Misa Banana, ali je ne moguce da nije znao ko su mu saradnici. Sud naroda tj. izbori, najbolje ce odgovoriti na ovu dilemu.

betoveeen

pre 11 godina

a da li je znao ko je Kene pa da li je znao ko je Luka Bojović( osim ako nije sa njim dogovarao nabavljanje Zirafe za svog prijatelja Palmu obzirom da je Lukin otac direktor ZOO vrta)???

ljuba

pre 11 godina

Gde je sad "bespostedna borba protiv korupcije"? Dacic rekao da nece vise, Knezevic da mu vise od 200 hiljada eura ostalo od tetke.. i nikom nista, ministar i premijer, sramota! Sta je sa glasackim listicima Vucicu? Zlo ste, veliko zlo!

glasac SNSa

pre 11 godina

Tacno se vidi razlika u stilu pisanja izmedju fabrikovanih i komentara obicnih gradjana. Od 77 komentara, 69 su isti: 'pustimo da nadlezni organi rade svoj posao, i podrska vladi'.
Kojoj vladi? Jel ovoj cijim premijerom treba da se bave istrazni organi?
Promenite plocu, provaljeni ste. Samo nanosite stetu SNS-u.

ana

pre 11 godina

Sve ovo što se vezuje za Dačića dešavalo se za vreme prethodne vlasti i verujem da su mnoge stvari sakrivene jer se DS držao za vlast kao davljenik za slamku.

Nijazi Kuqi

pre 11 godina

Dačić: "Nemam šta da krijem"
Skinuli ti jorgan, pa nemas cime da se pokrijes, jel?
Bogami lose ti se pise! A kako ce ti biti? Videcemo.

JATAGANAC

pre 11 godina

Ako njihovi susreti nemaju veze sa kriminalom, onda sa cime imaju?
Da nemaju mozda veze sa povecavanjem broja zaposlenih u srbiji ili mozda sa smanjenjem siromastva???
Pa ovaj narod ako je sisao vesla camac progutao nije!!!

Собна патофна

pre 11 godina

Онда ћу Вас љубазно замолити да престанете да стајете сами себи у одбрану већ да радите свој посао! Само немојте више да се правдате него засуците рукаве!

Шврћко

pre 11 godina

"Vreme je da Srbija i u miru pobedi"
За почетак да се смири прича са демантима па да пустимо органе да раде свој посао а да и остатк Владе настави да ради свој посао!

Veljko

pre 11 godina

Pokušaj rušenja koalicije, pada vlade nije uspeo, sada treba pustiti vladu da rade svoj posao, tužilaštvo svoj. Ozbiljnih poslova i problema ima vlada, ne treba rasipati energiju na oce prazne priče.

jocika

pre 11 godina

ok... nisi znao ko je Banana. a zasto nisi odmah kad si saznao (pre par godina...) ko je i sta je, kukao na ,,kontraobavestajne sluzbe koje ne rade svoj posao " i posmenjivao... nego tek sada kad stvari izlaze na videlo? i prestani vise da se zalis na policiju! pa ti si bre ministar iste!
PS vidi pitaj za neki savet Tonceva!

zdr

pre 11 godina

Nema sta da krije a nece da kaze o cemu su razgovarali.

Dacic odlicno zna da mu sa ovim popularnost opada ali takode zna da kad bi rekao o cemu su govorili da bi mu se popularnost jos vise srozala. Zato mudro cuti a progovorice sa novim izvinjenjima i objasnjenjima tek onda kad stvari izadu na videlo. Uostalom sama cinjenica da se premijer nekoliko puta sastao sa uticajnim mafijasem bi u normalnoj zemlji bila dovoljna za hitno podnosenje ostavke i saslusanju pred nekim komitetima.

O cemu su njih dvojica mogli da govore? Sigurno ne o vremenu. Sastanak je imao svrhu. Logicna pretpostavka je da su govorili o parama, mozda o donaciji partiji, mozda o kofercicima.

Dacicevo objasnjenje da nije znao sa kim se sastaje jer NJEGOVA organizacija nije uradila svoj posao je samo jedan razlog vise za ostavku.

A njegovi koalicioni pajtasi samo cekaju pravi trenutak da ga skinu. Mozda ce ipak ostati ako se sklopi neka nagodba, recimo vlast ce da zazmuri na tu aferu a on ce da zazmuri na diplomu ili tako nesto. Mogucnosti za trule kompromise su ogromne!

Fidelio

pre 11 godina

Lepo je to i pohvalno što nemaš šta da kriješ. Ali onda nam konačno ispričaj ZAŠTO si se sastajao sa Radulovićem i O ČEMU ste pričali? Ako je bilo u interesu Srbije, onda zaslužuješ pohvalu, zar ne? Čemu tolika uzdržanost i skromnost?

A usput, mogao bi i da nam ispričaš na osnovu čega si izabrao onog svog savetnika Tončeva? Njegove diplome su više nego sporne. Nećeš valjda da zameriš policiji što nije ispitala vedodostjnost tih "diploma" kada si ga zapošljavao?

mix

pre 11 godina

To da ce nadalje da pazi s kim se sastaje ne sumnjam, ali za ovo dosad da odgovara. I da, pitajte ga za Tonceva, jel su mu i njega podmetnuli?

Размажена домаћица

pre 11 godina

Мислим да је премијеру потребно да му неко пише изјаве, као што се то иначе ради! постоје школовани људи за такве ствари... Овако је више досадило да читамо о "његовом виђењу ствари"!

pedjolino

pre 11 godina

Izgleda da samo u srbiji mozeš da sarađuješ sa obe strane zakona.U normalnoj zemlji,mislim i zemlji gde je malo veća svest kod političara,samo na,osnovu sumnje,političar i ministar bi se povukao.U srbiji,zemlji čuda ne bi me nimalo čudilo da se ovo sve zaboravi,jer šta je bilo sa kofer aferom,eto danas mile dragić oslobođen,a mozda će već sutra na slobodu i mišković.Zato imam predlog,ako neće novak za predasednika onda dajte šarića za predsednika.Moze i miša banana,ionako smo mi banana republika.

klenga

pre 11 godina

čovek jasno i glasno prizna da se sastajao sa kriminalcem,pokaje se i nikom ništa...puj pike ne važi...a gospodar vučić mu veruje...samo njemu...doduše,ispitaće on to,ali siguran je da je dačić pošten...samo on...e,da ih ne znam,skupo bi ih platio...i malog ivicu,i malog vuka...a po dobru ih nikako ne pamtim...previše sam star i previše dobro poznajem ljude da bih poverovao da vuk može da promeni čud i da čovek u četrdeset i kusur godina može da prevrne svoj karakter naopako,tj. za 180stepeni...iskreno mislim da se na to prima samo glupava balavurdija....a od ove dvojice nije bilo i nikada neće biti prave vajde...ako samo štetu ne prave,odlično je...

box

pre 11 godina

Eh nemas sta da krijes?Znas da imas,ali ne zuri sam da pricas.Bices pozvan gde treba pa ces do detalja sve ispricati.Samo Vucic ceka da dobije datum pregovora za eu,pa da raspise izbore,pa ces da pricas.....

realno

pre 11 godina

Sve ovo što se vezuje za Dačića dešavalo se za vreme prethodne vlasti i verujem da su mnoge stvari sakrivene jer se DS držao za vlast kao davljenik za slamku. (ana, 13. februar 2013 00:52)

tacno, a Vucic bezrezervno veruje Dacicu. Od svih losih, zapao nam najgori da vodi borbu protiv korupcije. Jadni i mi i drzava.

ohohoho

pre 11 godina

Ma to je bio jedan uobicajeni prijateljski razgovor, o vremenu, receptima za kolace o iranskom nuklearnom programu i uopsteno o stanju u svetu...

МИРКО712

pre 11 godina

Dačiću moje skromno mišljenje je da ti ipak nešto kriješ, da nije tako ne bi se ti na svakom pojavljivanju u medijima toliko osvrtao na slučaj Banana.

kako da ti verujem

pre 11 godina

Koliko ja znam tvrdio si da se nisi sastajao sa mafijasima, pa je ispalo da jesi, sada opet tvrdis da nisi razgovarao o kriminalu i ponasas se kao da si pao s Marsa...nemoj da opet ispadne suprotno.

Nije baš sve za svačije uši

pre 11 godina

Pa kao ministar unutrašnjih poslova trebalo bi nešto da zadržiš i u sebi - jedino ako se baviš svojim poslom, onda izvini, greška. Kada se samo setim onog Japanca i bicikla - a ovamo se mulja sa stotinama miliona evra najstrašnije...

Bogoljub

pre 11 godina

ono tamo sto vidite to je Kalemegdan...od kale...tamo su ziveli Turci..hahahaha eeeee Ivco mozes da uzivas i da dajes glupave izjave,a ti vidi kako ces dacpadnes...

Dusan Dule

pre 11 godina

Premijer da natera bivseg ministra policije da iznese sva saznanja o sastajanju i isprica temu njihovih razgovara. Nije taj bivsi i sadasnji ministar policije jaci od premijera .)))