Izborna skupština DS u septembru?

Član Predsedništva DS Igor Pavličić kaže da se Glavni odbor i izborna skupština DS mogu očekivati u septembru, nakon analize izbornih rezultata i letnje pauze.

Izvor: B92

Sreda, 11.07.2012.

15:24

Default images

Pavličić je Tanjugu rekao da je u toku analiza izbornih rezultata na svim nivoima, a da DS očekuje ne samo Glavni odbor već moguće i izborna skupstina strake.

On je podsetio da je zakazivanje sednice Glavnog odbora i skupštine stvar odluke rukovodstva stranke.

Pavličić je, međutim, ukazao da su u Vojvodini DS i njeni kandidati odneli ubedljivu pobedu u trci za najviše pokrajinske funkcije.

"Mi smo odneli pobedu na svim nivoima kao i naš predsednički kandidat. Međutim, i pored toga radimo detaljnu i dubinsku analizu izborih rezutata, čak i na pojedinim delovima grada i u mesnim organizacijama", dodao je Pavličić, koji je i gradonačelnik Novog Sada.

Pavličić, kome je ovo drugi mandat na tom mestu, zaključio je da će predmet analize biti i oni koji su ostvarili i nešto lošiji rezultat u odnosu na gradski prosek.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: