Utorak, 25.10.2011.

14:17

Kina: Pregažen petogodišnjak

Petogodišnji dečak nastradao je u saobraćajnoj nesreći u kineskoj pokrajini Sečuan, ali je njegovo telo uklonjeno sa mesta nesreće tek 7 sati kasnije.

Izvor: B92

Default images

U četvrtak ujutru Ksiong Maoke se vraćao iz vrtića kada je na njega naleteo kamion.

Preminuo je na mestu udesa, ali je njegovo telo ostalo pod točkovima skoro sedam sati jer su meštani insistirali na tome da vozač koji je pregazio dečaka odmah plati odštetu.

Očevici su tvrdili da je kamion oborio dečaka, zatim se vratio u rikverc i potom nastavio da vozi dok je dečak ostao zakačen za točkove, te ga je vukao 10 metara.

Međutim, istraga je pokazala da kamion nije prešao preko dečaka dva puta. Medicinski stručnjaci tvrde da je dečak umro od potresa mozga pri samom udaru.

Nakon što je video da je oborio dečaka, vozač kamiona je zakočio, što je ostavilo tragove na putu. Telo dečaka ostalo je zaglavljeno na točku, zbog čega je vozač morao da izađe iz vozila.

Poučen nedavnim događajem kada su malu Jue Jue pregazila dva kamiona, a da niko od 18 prolaznika nije stao, vozač je sâm pozvao policiju.

Nakon što je uhapšen, vozač je obećao da će platiti onoliko koliko je tražila majka dečaka.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

16 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Nemačka na udaru Rusije: "Uzimamo svoje"

Ruski sud naredio je da imovina, računi, nekretnine i akcije Dojče banke i Komercbanke budu zaplenjene u Rusiji, kao deo tužbe protiv nemačkih banaka, navodi se u sudskim dokumentima.

13:07

19.5.2024.

1 d

Svet

Rusi prešli severnu granicu: Harkov pada?

Ofanziva ruskih snaga na harkovskom pravcu pokazala se toliko brzom i snažnom da im oskudne odbrambene strukture Ukrajine nisu postale prepreka, a osiromašeni redovi ukrajinskih oružanih snaga nisu bili spremni da brane svoje položaje, piše Njujork tajms.

8:12

19.5.2024.

1 d

Podeli: