Galić za Agenciju za privatizaciju?

Pomoćnik ministra Lončara za državnu upravu Vladimir Galić kandidat je za novog direktora Agencije za privatizaciju Srbije.

Izvor: B92, Dbevnik

Subota, 07.10.2006.

12:13

Default images

On je kandidat za mesto Miodraga Đorđevića, saznaje novosadski "Dnevnik". Kako navodi list, pozivajući se na nezvanične izvore, Galić je advokat iz Novog Sada i bio je kandidat Demokratske stranke Srbije na poslednjim parlamentarnim izborima. Na mesto pomoćnika ministra Zorana Lončara došao je u junu 2004. godine i važi za "njegovog čoveka od poverenja".

Poznavaoci prilika veruju da je, ukoliko je zaista reč o iznuđenoj ostavci Đorđevića, moguće da Đorđević "zapravo nije želeo da popusti pred nekim zahtevima koji su stavljeni pred njega".

Đorđević je juče podneo ostavku, mada se spekuliše da je to iznuđen potez njegovim nepristajanjem na određene zahteve.

Bubalo: Ostavka Đorđevića bez političkih konotacija

Ministar privrede Srbije Predrag Bubalo izjavio je danas da je ostavka direktora Agencije za privatizaciju Miodraga Đorđevića "lični stav" i da nema političkih konotacija.

Bubalo je spekulacije medija da je đorđević ostavku podneo pod pritiskom ocenio kao pokušaj da se "napravi afera tamo gde je nema".

U izjavi agenciji Beta on je naveo da Ministarstvo za privredu vrši monitoring i kontrolu nad radom Agencije za privatizaciju i da mesta za spekulacije nema.

"Nema potrebe za užurbanim privatizacijama, potrebno je da se sve odvija u normalnoj i kontrolisanoj atmosferi tako da svi mogu da prate taj proces", istakao je Bubalo.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: