Samo Mobilkom za trećeg operatera

Kompanija Mobilkom Austrija jedina dostavila zahtev za otkup dokumetacija na tenderu za trećeg mobilnog operatera.

Izvor: Beta

Četvrtak, 28.09.2006.

18:04

Default images

Republička agencija za telekomunikacije saopštava da je austrijska kompanija tako postala jedina koja će moći da učestvuje u daljem postupku za dodelu treće licence za mobilnu telefoniju na tržištu Srbije.

Konkurs za licencu objavljen je 19. septembra, uz minimalnu početnu cenu od 320 miliona evra, a rok za podnošenje konačnih ponuda ističe 3. novembra. Licenca za trećeg mobilnog operatera u Srbiji izdaje se na period od 10 godina, a po isteku tog roka njena važnost automatski se produžava za 10 godina.

Mobilkom je učestvovao na licitaciji za prodaju kompanije Mobi 63, ali je nadmetanje izgubio od norveškog Telenora, koji je za drugu licencu, opremu i pretplatničku bazu mreže 063 platio 1,513 milijardi evra.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Podeli: