Ponedeljak, 31.07.2017.

18:44

Čekanje na Batrovcima oko sat i po, iz Bugarske 60 minuta

Na graničnom prelazu Batrovci, na izlazu iz Srbije, putnička vozila čekaju oko 90 minuta, dok su na ulazu u Srbiju iz pravca Hrvatske zadržavanja oko 45 minuta.

Izvor: Tanjug

Čekanje na Batrovcima oko sat i po, iz Bugarske 60 minuta

Osim toga, prema podacima Uprave granične policije, na ulazu u Srbiju iz pravca Bugarske zadržavanja su oko 60 minuta.

Na graničnom prelazu Preševo s Makedonijom, putnička vozila na ulazu u Srbiju čekaju oko 40 minuta.

Na ostalim graničnim prelazima zadržavanja za putnička vozila su oko 30 minuta

Vozače ove večeri očekuje umeren intenzitet saobraćaja, koji se na auto-putevima i glavnim putnim pravcima odvija bez vanrednih zastoja i prekida, saopštio je Auto-moto savez Srbije.

Na naplatnim rampama nema dužih zadržavanja od uobičajenih, oko 10 minuta, a vozačima se savetuje da pripreme tačan iznos za naplatu putarine.

Visoke dnevne temperature i povećan broj vozila na pojedinim deonicama mogu dovesti i do čestih saobraćajnih nezgoda, pa AMSS vozačima savetuje da smanje brzinu i drže veće odstojanje od vozila ispred.

Sutra od 11 do 17h doći će do preusmeravanja saobraćaja iz smera Pirota ka Beloj Palanci iIi Nišu, na devijaciju i raskrsnicu u Staničenju i dalje na paralelni put (u smeru ka Nišu) zbog izvođenja preostalih radova na deonici Čiflik- Staničenje.

Po završetku radova uspostaviće se trenutno važeći režim saobraćaja.

U toku su radovi na sanaciji i asfaltiranju srednje (vozne) saobraćajne trake, na državnom putu I A reda broj 1, na deonici od Pojata do Paraćina, u smeru Niš-Beograd, a saobraćaj se odvija levom (preticajnom) kolovoznom trakom. Radovi će se izvoditi do 01.08. do 17 časova.

Iz AMSS podsećaju da je od 29. jula do 2. avgusta do 7 sati zbog radova na lokalnom putu od isključenja za aerodrom sa auto-puta iz pravca Beograda, do aerodroma "Nikola Tesla", na snazi izmena u režimu saobraćaja.

Do aerodroma "Nikola Tesla" iz pravca Beograda (auto-putem) stiže se preko petlje "Dobanovci", gde će se vršiti promena smera kretanja i suprotnim smerom (Šid- Beograd) saobraćati do aerodroma.

U toku su radovi na sanaciji klizišta na državnom putu I B reda broj 23, deonica Nova Varoš - Bistrica. Saobraćaj se odvija jednom trakom naizmeničnim propuštanjem saobraćaja.

Izvode se radovi na rehabilitaciji kolovoza, na državnom putu I A reda broj 1, deonica od Subotice do Beograda, u pravcu Subotica-Beograd.

Saobraćaj će se u zoni petlje Novi Sad -sever kod službenog prolaza preusmerava na levu (preticajnu) kolovoznu traku.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Drama na nebu, hitno podignuti borbeni avioni

Ruski vojni avion juče je nakratko narušio vazdušni prostor Švedske istočno od baltičkog ostrva Gotland, nakon čega su ga presreli švedski borbeni avioni, saopštile su danas oružane snage te nordijske zemlje.

13:01

15.6.2024.

1 d

Podeli: