Četvrtak, 28.06.2012.

10:23

Šapić predsednik Opštine N. Beograd

Predsednik beogradskog odbora Demokratske stranke Aleksandar Šapić novi je predsednik opštine Novi Beograd, objavljeno je sajtu te opštine.

Izvor: Tanjug

Default images

Šapić je za predsednika opštine Novi Beograd izabran na jučerašnjoj sednici Skupštine te opštine, na kojoj je izabrano i novo Opštinsko veće, čime je zaokruženo konstituisanje izvršnih organa novobeogradske opštine.

Za Šapićevog zamenika izabran je Nemanja Cabunac iz LDP, a za članove Opštinskog veća Spomenka Ćirić-Janković, Dušan Petrić, Nemanja Ranković, NIkoleta Tomić, Andrej Manojlović, Milan Vulević, Milan Divljak, Dragoslav Starčević i Miloš Jovanović.

Konstitutivna sednica Skupštine opštine Novi Beograd održana je 7. juna, a tada je za predsednika lokalnog parlamenta izabran Živan Obrenović iz SPS, a za njegovog zamenika Dragan Vujević iz DS.

Šapić je rođen 1. juna 1978. godine u Beogradu, magistrirao je 2009. godine, a doktorirao tri godine kasnije u oblasti industrijskog menadžmenta.

Proslavljeni je vaterpolista, koji je osmojio brojne medalje sa reprezentacijom.

Na funkciju pomoćnika gradonačelnika Beograda imenovan je novembra 2009. godine, a član je DS od 2005.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

46 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Komandant jurišne brigade priznao: Čeka nas haos

Ukrajinske trupe će se suočiti sa ozbiljnim poteškoćama ovog leta, zbog brzog napredovanja Oružanih snaga Ruske Federacije, napisao je zamenik komandanta 3. jurišne brigade ukrajinske vojske Maksim Žorin na svom Telegram kanalu.

8:34

21.5.2024.

1 d

Podeli: