Ponedeljak, 18.09.2017.

15:33

SNS: DS kritikuje besplatne preglede? To dovoljno govori

Srpska napredna stranka oštro je kritikovala Demokratsku stranku zbog stavova u vezi besplatnih preventivnih lekarskih pregleda za građane.

Izvor: Beta

SNS: DS kritikuje besplatne preglede? To dovoljno govori

SNS je ocenila da saopštenje kojim DS kritikuje besplatne preventivne preglede građana "najbolje pokazuje njihov odnos prema zdravlju građana, zdravstvenim radnicima i njihovu politiku".

Ta stranka je pozvala DS da pre nego što se oglasi sledećim saopštenjima odgovori građanima "gde su nestali milioni evra iz donacija iz budžeta Srbije za unapređenje zdravstvenog sistema".

SNS je navela da i ovom prilikom pruža "bezrezervnu podršku svim zdravstvenim radnicima".

Pozvala je nadležne u Ministarstvu zdravlja da organizuju što više besplatnih pregleda i sličnih akcija kojima se unapređeje zdravlje svih građana.

DS je ocenila ranije da uvođenje prakse besplatnih preventivnih pregleda u kliničkim centrima i opštim bolnicama u Srbiji, "ukazuje na populizam i predizborne aktivnosti bez zakonskog i stručnog utemeljenja".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Drama na nebu, hitno podignuti borbeni avioni

Ruski vojni avion juče je nakratko narušio vazdušni prostor Švedske istočno od baltičkog ostrva Gotland, nakon čega su ga presreli švedski borbeni avioni, saopštile su danas oružane snage te nordijske zemlje.

13:01

15.6.2024.

1 d

Podeli: