Petak, 18.07.2014.

19:49

Kip solidarnosti od Slovačke Srbiji

Ambasadi Srbije u Bratislavi uručena skulptura koja se tradicionalno dodeljuje kao gest pažnje i solidarnosti Slovaka sa žrtvama elementarnih nepogoda.

Izvor: Beta

Default images

Ambasade Srbije, BiH i Bugarske dobile su u Bratislavi skulpture koje se tradicionalno dodeljuje u Slovačkoj kao gest pažnje i solidarnosti slovačkog naroda sa žrtvama terorističkih akata i elementarnih nepogoda.

Skulpture su dodeljene na otvaranju izložbe u Bratislavi kojoj je prisustvovalo oko 500 osoba, uključujući najuglednije ličnosti iz kulturnog, političkog i privrednog života Slovačke i Bratislave.

Skulpturu raspuklog srca u kamenu, urađenu od srebrnih niti, ambasadoru Srbije u Slovačkoj Šani Dermaku uručio je potpredsednik Narodne skupštine Slovačke Jan Figel.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Putine, ponižen si

Tri ruska sistema zemlja-vazduh koja je trebalo da štite Krim uništena su za svega nekoliko minuta u baražu projektila američke proizvodnje.

7:52

17.6.2024.

16 h

Podeli: