Petak, 16.05.2014.

08:12

BG: Ubijen vođa navijača Dunjić

Policija saopštila da je muškarac koji je jutros ubijen kod kafea "Asteriks" na beogradskom Ušću V.D. Reč je o vođi navijača Veliboru Dunjiću, potvrđeno za B92.

Izvor: B92, Beta

Default images

Beogradski mediji navode da je vođu navijača Crvene zvezde Velibor Dunjić, upucao za sada nepoznati napadač. Takođe se navodi da je teško ranjena i devojka koja je u trenutku pucnjave bila pored Dunjića.

Dunjić je, kako još navode mediji, umro u vozilu u kojem je upucan na parkingu. Dodaje se i da je ženska osoba (27) zadobila prostrelnu ranu i ne nalazi se u životnoj opasnosti. Primljena je u Urgentni jutros između 5 i pola 6.

Uviđaj policije je u toku, a ekipa "Parking servisa" je sa mesta nesreće upravo odnela jedno vozilo - sivi BMW. Na mestu nesreće nalazi se i jedna ekipa Hitne pomoći, javlja Blic i dodaje da se uviđaj obavlja ispred splavova "Asteriks" i "Džimi".
Foto: Beta
Taj list podseća da je Dunjić poznat po brojnim teškim krivičnim delima. Jedan od vođa Zvezdine navijačke grupe "delije" osuđen je u decembru prošle godine na dve godine zatvora zbog napada na lidera LDP-a Čedomira Jovanovića.

Prethodno je bio osuđen na četiri godine zatovra zbog pokusaja ubistva na splavu "Kalipso", a nakon amnestije pušten je iz zatvora u novembru 2012.

Podsetimo da je Velibor Dunjić jedan od navijača koji se pominje i u serijalu Insajdera "Nemoć države".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

180 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Nemačka na udaru Rusije: "Uzimamo svoje"

Ruski sud naredio je da imovina, računi, nekretnine i akcije Dojče banke i Komercbanke budu zaplenjene u Rusiji, kao deo tužbe protiv nemačkih banaka, navodi se u sudskim dokumentima.

13:07

19.5.2024.

1 d

Svet

Rusi prešli severnu granicu: Harkov pada?

Ofanziva ruskih snaga na harkovskom pravcu pokazala se toliko brzom i snažnom da im oskudne odbrambene strukture Ukrajine nisu postale prepreka, a osiromašeni redovi ukrajinskih oružanih snaga nisu bili spremni da brane svoje položaje, piše Njujork tajms.

8:12

19.5.2024.

1 d

Podeli: