Subota, 10.10.2009.

13:49

Transvestiti prebili huligane

Dvojica huligana napali su par transvestita u velškom gradu Svonzi (Svansea) i uskoro shvatili da su napravili kobnu grešku, javljaju britanski mediji.

Izvor: B92

Default images

Din Gardner i Džejson Fender uočili su dvojicu muškaraca u kratkim haljinama s perikama na glavi i torbicama, pa su pomislili da se radi o nejakim transvestitima. Ispostavilo se, međutim, da su u pitanju profesionalni borci u kavezima. Huligani su dobili batine, nakon čega su predati policiji, da bi na kraju bili osuđeni na četiri meseca društveno-korisnog rada.

Ulične bezbednosne kamere snimile su Gardenera bez majice kako napada jednog od muškaraca s ružičastom perikom na glavi i veštačkim grudima. U sekundi tu se stvorio drugi borac u svetlucavoj crnoj haljini i napadačima zadao dva brza udarca, prenosi sajt GSA.

Borci su napadačima uzeli dokumente i smireno nastavili svojim putem na visokim potpeticama.

Huligani su se još dugo ošamućeni teturali ulicom pre nego što ih je konačno uhapsila policija i utvrdila da su već ranije te iste večeri u pijanom stanju započinjali tuče.

Din Gardener (19) i Džejson Fender (22) su na sudu priznali krivicu za napad i kažnjeni su sa četiri meseca društveno-korisnog rada. Elektronski su označeni i imaju zabranu izlaska od 19 do 7 časova.

Pogledajte video zapis (nakon prvog minuta).

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

21 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Drama na nebu, hitno podignuti borbeni avioni

Ruski vojni avion juče je nakratko narušio vazdušni prostor Švedske istočno od baltičkog ostrva Gotland, nakon čega su ga presreli švedski borbeni avioni, saopštile su danas oružane snage te nordijske zemlje.

13:01

15.6.2024.

1 d

Podeli: