Subota, 08.08.2009.

16:12

Đevđelija: Poginuli majka i kćerka

U saobraćajnoj nesreći jutros u blizini Đevđelije poginulo dvoje građana Srbije, žena i njena 8-godišnja kćerka, saopštilo Ministarstvo spoljnih poslova Srbije.

Izvor: FoNet, Beta

Default images

U saopštenju se navodi da su poginule Dragana Ivković (1971) i Isidora Ivković (2001), obe iz Novog Sada. Prema informacijama koje je ministarstvo dobilo od makedonskih vlasti, u udesu je teško povređen Nemanja Ivković, suprug nastradale Dragane, koji je trenutno van životne opasnosti i nalazi se u Kliničkom centru u Skoplju.

Nesreća u blizini sela Udovo dogodila se kada se automobil "fijat regata" sa novosadskim tablicama, kojim je tročlana porodica putovala na godišnji odmor u Grčku, zapalio, saopštili su istražni organi.

Draganin suprug uspeo je da izleti iz auta, dok su ona i njihova ćerka izgubile život.

Prema prvim saznanjima istražnih organa, nesreća se dogodila oko 6.20 ujutro. Auto je, iz zasad nepoznatih razloga, udarilo u ogradu kraj puta i nakon toga se zapalio. Jedino je poznato da je u automobilu pronađena plinska boca, ali nije potvrđeno da je to razlog požara.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare

9 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Drama na nebu, hitno podignuti borbeni avioni

Ruski vojni avion juče je nakratko narušio vazdušni prostor Švedske istočno od baltičkog ostrva Gotland, nakon čega su ga presreli švedski borbeni avioni, saopštile su danas oružane snage te nordijske zemlje.

13:01

15.6.2024.

1 d

Podeli: