Petak, 08.07.2016.

17:21

Nelegalni prodavac napao komunalnog policajca

Prilikom pružanja asistencije tržišnim inspektorima u Uralskoj ulici komunalnog policajaca napao nelegalni prodavac, saopšteno je iz Komunalne policije.

Izvor: Tanjug

Nelegalni prodavac napao komunalnog policajca
Foto: Tanjug

Komunalnog policajca napao je metalnom šipkom nelegalni prodavac i tom prilikom mu naneo lakše telesne povrede.

Napadač je brzo savladan i odveden u najbližu policijsku stanicu, dok su inspektori robu i motorno vozilo prekršioca privremeno uklonili.

Robu koja je prodavana iz teretnog motornog vozila su sa lica mesta kamionom odneli radnici JKP "Gradska čistoća", a protiv prekršioca biće pokrenuti krivični postupak.

Asistencija komunalnim inspektorima pružana je i u rejonu ulica Marijane Gregoran i Salvadora Aljende, gde nije bilo incidenata.

Da podsetimo, ovo je jedan u nizu incidenata između pripadnika komunalne policije i prodavaca. Nedavno je nakon rasprave sa komunalnom policijom, na svom radnom mestu preminuo je prodavac lubenica Vladimir Marinković.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

23 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Drama na nebu, hitno podignuti borbeni avioni

Ruski vojni avion juče je nakratko narušio vazdušni prostor Švedske istočno od baltičkog ostrva Gotland, nakon čega su ga presreli švedski borbeni avioni, saopštile su danas oružane snage te nordijske zemlje.

13:01

15.6.2024.

22 h

Podeli: