Sreda, 03.08.2011.

16:46

Milan Božić novi član SNS-a

Milan Božić, nekadašnji savetnik predsednika Srpskog pokreta obnove Vuka Draškovića, novi je član Srpske napredne stranke.

Izvor: B92

Default images

Božić je za B92 rekao da nema ničeg neobičnog u njegovom potezu i da je istovetnost njegovih političkih stavova i SNS "odavno poznata".

On je dodao da se nije pridružio SNS prilikom osnivanja stranke pre tri godine zbog toga što mu se tada činilo da će Srbija imati "normalan politički sistem" gde bi mogao da bude samo simpatizer i glasač SNS.

Nekadašnji republički i savezni poslanik SPO, Božić, je rekao da je aktuelna vlast napravila "užasno stanje" u zemlji da je vreme da se oni koji su se povukli iz politike ponovo aktiviraju.

Pre Božića, naprednjacima su se između ostalih pridružili i nekadašnji članovi DSS-a Dragan Šormaz, Radoš Ljušić i Tihomir Arsić, bivši visoki funkcioner DS-a Goran Knežević, Bojan Dimitrijević iz SPO-a.

Naprednjaci kažu da u njihovu stranku ljudi dolaze pre svega zato što oni nude promene i da vladajuća koalicija treba da se plaši izbora jer će, tvrdi Vučić zarada promena za SNS glasati i oni koji su glasali za sadašnju vlast.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

42 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Svet na ivici: Amerika ulazi u veliki rat?

Bajdenova administracija je sve više zabrinuta da bi se eskalacija sukoba i razmena raketa između Izraela i Hezbolaha mogla proširiti na čitav region, rekli su američki zvaničnici za CBS Nevs u petak.

22:13

15.6.2024.

1 d

Podeli: