Četvrtak, 02.06.2016.

07:52

Pao "Buldožer": Sirijci uhapsili dželata iz ID / VIDEO

Sirijska vojska je objavila snimak uhapšenog pripadnika Islamske države poznatog pod nadimkom Buldožer, jednog od članova “Komiteta za sečenje“.

Izvor: B92

Pao
screenshot

Kako prenose svetski mediji, dželat koji je širio strah u video snimcima koji prikazuju egzekucije zarobljenika, uhapšen je u Siriji.

Na snimku koji kruži internetom, Buldožer je nag do pojasa, sa rukama vezanim iza leđa, u tovarnom delu kamioneta. Džihadista je godinama skrivao svoje lice iza crne fantomke, poput Muhameda Emvazija, poznatijeg kao Džihadi Džon, koji je bio zadužen za odsecanje glave stranim zarobljenicima pred kamerama.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

20 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Putine, ponižen si

Tri ruska sistema zemlja-vazduh koja je trebalo da štite Krim uništena su za svega nekoliko minuta u baražu projektila američke proizvodnje.

7:52

17.6.2024.

22 h

Kosovo

Otpriznaće tzv. Kosovo?

Nekadašnji ambasador Srbije u Mađarskoj Rade Drobac ocenio je da zvanična Budimpešta zna koliki značaj Srbija pridaje Kosovu i ukoliko joj se ukaže prilika - neće propustiti da povuče odluku o priznanju.

12:50

17.6.2024.

17 h

Podeli: