SNS formirao Savet za Vojvodinu

Predsedništvo SNS formiralo je Savet za Vojvodinu, izjavio je predsednik Gradskog odbora SNS Novog Sada i gradonačelnik Miloš Vučević.

Izvor: B92

Četvrtak, 24.01.2013.

18:43

Default images

Članovi Saveta za Vojvodinu SNS su: Igor Mirović, Goran Knežević, Gojko Radić, Maja Gojković, Aleksandar Milovančev, Miloš Vučević, Milan Kovačević i Zoran Aleksić.

Prema rečima Vučevića, Savet za Vojvodinu je stranačko telo Srpske napredne stranke koje će zastupati interese i sprovoditi politiku stranke na nivou Autonomne Pokrajine Vojvodine.

"Savet će sprovoditi politiku SNS-a u AP Vojvodini i njegovo političko delovanje će biti prvenstveno usmereno na organe AP Vojvodine", rekao je Vučević.

On je kazao da će odluka o izboru predsednika Saveta biti doneta u narednom periodu i da je izbor rutinska stvar jer, kako je kazao, među članovima Saveta ima iskusnih političara koji će "bez problema odgovoriti zadatku".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

56 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: