Ko stoji iza lažnih uplatnica SNS-a

Srpska napredna stranka od nadležnih zahteva da otkriju ko je u ime SNS-a od Borana tražio donacije za tu stranku.

Izvor: B92

Sreda, 23.06.2010.

18:57

Default images

Srpska napredna stranka će u petak podneti krivičnu prijavu protiv ministra unutrašnjih poslova ukoliko on ne otkrije odgovorne za falsifikovanje uplatnica koje su poštari donosili građanima Bora.

U tim uplatnicma SNS navodno traži uplate od oko 1 800 dinara, kao pomoć stranci koja se istrošila u kampanji.

Zamenik predsednika naprednjaka Aleksandar Vučić, posle mitinga u Kruševcu, najavljuje i proteste u Beogradu, a ne isključuju ni štrajk glađu ukoliko se ne otkrije ko stoji iza falsifikovanih uplatnica.

“Ovo je izašlo iz svih okvira i to znaju i predstavnici vlasti i predstavnici diplomatskog kora, to znaju svi. Ovo je stvar oko koje nema igre i ovde krivci moraju da budu pronađeni”, poručuje Vučić.

“Zloupotrebljeno je Javno preduzeće, zloupotrebljena je državna institucija za rad izborne prevare i to je stvar koja je nedopustiva i te ćemo gurati do kraja. Kad kažem do kraja, mislim različitim sredstvima - demokratskim naravno, mirnim - do kraja ćemo se boriti ali ovo ćemo izgurati”, kaže on.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare

9 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: