Adnan trijumfovao u Operaciji Trijumf

Izvor: B92

Utorak, 06.01.2009.

09:09

Default images

- Već posle prvih sinoćnih nastupa u finalu, dok je Ana čitala da u „preseku” Adnan vodi po glasovima publike, ispred Aleksandra i Vukašina, na takmičarima se videla teška nervoza. Tad su ispali Nina i najkontroverznija ličnost Akademije, Danijel.

- Nisam razočaran što ispadam, jer je bolje onima koji su samo u finalu. Ne suzbijam emocije i baš me briga što su me svi videli kako plačem – rekao je on.

Drugi „presek” glasova iz pet zemalja (Srbija, BiH, Crna Gora, Makedonija, Hrvatska), opet je pokazao da Babajić ima najviše glasova, a s njim je ostao samo Vukašin. Aleksandar Belov, koji je važio za najvećeg favorita od početka „Operacije“ morao je da napusti Akademiju.
On je takođe izjavio da nije razočaran što je izbačen i da je ponosan na nastupe koje je imao sa gostima-profesionalcima.

- Namerno sam glumio da ne znam ko su Bitlsi i da Srbija nije u Evropskoj uniji, jer ovo je šou morao sam da pričam viceve – rekao je Aleksandar.

Pre objavljivanja krajnjeg ishoda Maca i Ana pokušali su da šalom opuste Vukašina i Adnana, ali su oni „gutali krupne knedle”: u poslednjim sekundama na njihovim licima videla se neopisiva panika.

Televizijski gledaoci poslali su ukupno čak 1.105.117 glasova, a kad je pročitano ime Adnana Babajića, studio je eksplodirao: pobednik se našao na rukama euforične publike koja je svog miljenika bacala visoko u vazduh, tako da su voditelji jedva uspeli da ga vrate na binu.
- Pošto ne znam engleski, za snimanje kod Univerzala moraću da upišem neki brzi kurs, a to bi mi trebalo i za Evroviziju, gde bih voleo da nastupim - rekao je uzbuđeni Adnan.

On se takođe zahvalio Maci koji ga je sprečio da u jednom „trenutku slabosti” napusti Akademiju, što je nameravao.
Vukašin je priznao da je poverovao da može da pobedi tek kad se stvarno našao u finalu.

- Pevaću i dalje, nešto jače od pop-roka, ali nisam siguran da može da uspe bend sa četiri frontmena - rekao je on, misleći na plan da nastavi karijeru zajedno sa Đorđom Gogovim, Nikolom Sarićem i Nikolom Paunovićem.

Jedan telefonski broj za dva takmičara

Tokom glasanja za pobednika Operacije Trijumf u Hrvatskoj, tehničkim propustom tamošnje televizije Nova, određen je isti telefonski broj za Aleksandra Belova i Ninu Petković. Broj je ustvari pripadao Nini, ali glasovi pristigli i za nju i za Aleksandra, pripisivani su samo njoj. Nova TV je još u subotu povukla sporni tizer i objavila tačan broj za podrški Aleksandru. Odlukom produkcije Emotion, glasovi pristigli u međuvremenu podeljeni su srazmerno dotadašnjem odnosu i u Emotionu tvrde da nema govora o neregularnosti i osporavanju rezultata.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: