Održana sednica RRA

Savet RRA održao sednicu, ali se u saopštenju izdatom nakon sednice ne navodi o čemu je raspravljano.

Izvor: B92

Utorak, 22.07.2008.

22:13

Default images

Ističe se da je održana sednicu na osnovu unapred utvrđenog dnevnog reda, ali je zbog obimnog broja tačaka Savet prekinuo sednicu.

"Nastavak sednice će biti iduće nedelje po tačkama o kojima se nije diskutovalo na današnjoj sednici, uključujući i tačku o unutrašnjoj organizaciji rada Agencije", saopšteno je iz RRA, ali nije precizirano da li je već bilo rasprave o spornom javnom pozivu za popunjavanje mesta u Uprvnoom odoru RTS-a ili će o tome biti reči na sledećoj sednici.

RRA je 3. jula izdala javni poziv za popunjavanje mesta u Upravnom odboru RTS-a i njega je potpisao predsednik Saveta. Prethodno, kako su istakli članovi Saveta, nije održana sednica na kojoj se o tome raspravljalo a pojedini članovi su rekli da o tome ništa nisu znali.

Deset dana nakon toga javni poziv je povučen a u samom tekstu nije neveden razlog za takvu odluku. U RRA je tada agenciji Beta rečeno da se o razlozima za povlačenje predsednik i zamenik predsednika Saveta RRA neće oglašavati pre nego što se održi sednica tog tela, što je danas učinjeno.

U međuvremenu je član RRA Vladimir Cvetković naveo da je javni poziv povučen zbog toga što je načinjena nenamerna proceduralna greška.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

20 h

Društvo

Roditelji, hitan apel

Tokom noći više maloletnih osoba zbrinuto je zbog teške alkoholisanosti, saopštila je beogradska služba Hitne pomoći.

10:58

21.4.2024.

1 d

Podeli: