“Moje hapšenje-deo političke kampanje”

Izvor: B92

Utorak, 15.06.2004.

21:43

Default images

Miodrag Kostić kaže da je njegovo hapšenje i pokretanje sudskog postupka protiv njega deo političke kampanje.

"Od samog početka je jasno da je u pitanju politička kampanja protiv mene. Ali, pravda uvek pobeđuje i ja sam ubeđen da će i ovog  puta biti tako. Kao što vidite, nisam pritvoren", rekao je vlasnik kompanije "MK Komerc" nakon saslušanja pred istražnim sudijom u novosadskom Okružnom sudu.

Kostić je još rekao da je današnjim povratkom u Novi Sad pokazao da su se veoma prevarili oni koji su pomislili da će da napusti Srbiju. "Svako ko je mislio da ću da se pokupim i da odem i da ostavim mojih 3.000 radnika na cedilu, prevario se i ja sam pokazao da je to nemoguće. Procenio sam da će i sud, uviđajući sve činjenice, odlučiti ovako kako je odlučio, jer zaista nema nikakvog razloga da me zadržavaju u pritvoru", rekao je on.

Kostić je ocenio da nema nikakvog razloga da se u pritvoru drži ni generalni direktor "MK Komerca" Srdan Ilin, jer "neko treba da vodi računa i o tome da je reč o firmi koja ima 17.000 kooperanata i koja se intenzivno priprema za iduću kampanju (šećerne repe)".
"Niti Srdanu pada napamet da ide iz ove zemlje, a ni meni pogotovo", kazao je Kostić i najavio da će se 1. jula odazvati pozivu istražnog sudije na saslušanje.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: