SRS: Uhapšeni Stupar finansirao SNS

SRS tvrdi da je Dušan Stupar, jedan od uhapšenih zbog sumnje za zloupotrebu u pančevačkoj "Azotari", finansijer SNS. Naprednjaci negiraju te tvrdnje.

Info

Izvor: B92, Tanjug

Ponedeljak, 23.04.2012.

18:24

Default images

Potpredsednik SRS Aleksandar Martinović u izjavi dostavljenoj medijama, naveo je da je Stupar "ne samo finansijer, nego i blizak prijatelj Tomislava Nikolića".

Martinović tvrdi tvrdi da je Stupar Nikoliću i Vučiću "besplatno ustupio svoju ekskluzivnu poslovnu zgradu na Novom Beogradu, u kojoj je smeštena centrala Srpske napredne stranke".

Prema njegovim tvrdnjama, finansijeri naprednjaka su takođe i Sreten Jocić, poznatiji kao Joca Amsterdam, Stanko Subotić Cane i Bogoljub Karić.

U svojoj reakciji zamenik predsednika SNS-a Aleksandar Vučić izjavio je za B92 da je besmisleno odgovarati na gluposti Srpske radikalne stranke koju vidi kao produženu ruku DS-a.

On kaže da SNS plaća zakup za prostorije svoje stranke sa čime je upoznata i Agencija za borbu protiv korupcije. Uz to ističe i da naprednjacima niko nikada nije dao ni dinara.

"Martinovićeve tvrdnje su pokazatelj da su SRS i DS u otvorenoj koaliciji, ali je jedini problem što ih narod neće", zaključio je Vučić.

Pripadnici Službe za borbu protiv organizovanog kriminala uhapsili su ranije danas sedam osoba zbog zloupotreba službenog položaja u "Azotari Pančevo".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

49 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: