Carnex podržao akciju Fonda B92 "Hrana za enklave"

Upućivanjem donacije u proizvodima, kompanija Carnex se priključila humanitarnoj akciji Fonda B92 za pomoć Narodnim kuhinjama na Kosovu. Iz Carnex-a je Eparhiji raško-prizrenskoj ovom prilikom upućena određena količina sterilisanih konzervi i gotovih jela.

Kompanija Carnex već dugi niz godina pomaže onima kojima je pomoć najpotrebnija. S tim u vezi, nastavlja da u skladu sa strategijom društveno odgovornog poslovanja podržava ustanove, projekte i inicijative koje za cilj imaju omogućavanje kvalitetnijeg života dece, osoba sa invaliditetom i siromašnih.

“I ove godine smo nastavili da pomažemo Narodnu kuhinju u Vrbasu, te im mesečno doniramo određene količine pašteta i gotovih jela. Priključili smo se akciji Fonda B92 i krajem prošle godine smo uputili pomoć Centru za socijalni rad Novog Sada, odnosno naše proizvode smo donirali Narodnoj kuhinji u Novom Sadu. Za prva tri meseca ove godine Carnex je donirao proizvode u vrednosti više od milion dinara, a pored narodnih kuhinja donirali smo i ustanove i organizacije koje se bave brigom o deci”, izjavila je Menadžerka za odnose s javnošću Carnex-a Mirjana Gelo.