HGC EU: Najava 2. kola – Može li Team Liquid do 3-0?

Kao što smo navikli tokom cele ove godine, petak je dan za najbolji HotS na planeti. Još jedan uzbudljijvi vikend je pred nama, a odmah na stratu kola imaćemo priliku da gledamo duel dva velika tima. Podsećamo još i da će za vreme ovog meča biti više informacija o novom heroju koji stiže u Nexus – Alexei Stukov!

Izvor: Nikola Ranèiæ KLAN RUR

Petak, 30.06.2017.

12:09

HGC EU: Najava 2. kola – Može li Team Liquid do 3-0?

Da li je kolo moglo bolje da počne, nego duelom između Fnatica i Team Liquida? Svaki put kada se susretnu ova dva velika tima, ne treba ništa posebno najavljivati. Tradicija i rivalstvo između ova dva tima je ogromno. Dva tima sa najdružim rosterima na EU regionu, odmeravaju snage već duže od godinu dana. Međutim, ovog puta duel ovih timova nekako je poseban. Fnatic sa jedne strane, konačno je postao šampion sveta i nisu više mala deca. Dok na drugoj strani, Team Liquid je odlično započeo drugu sezonu i jedini je tim sa skorom od 6-0. Činjenica da su u prvom kolu savladali vice šampiona MSB, Team Dignitas, sa velikih 3-0, najavljuje potpuno ludilo danas. Nikako nemojte da propustite ovaj meč od 18h.

Nakon njih igraju Team Dignitas i Team Good Guys. Nekako ne može da nam ne bude žao novajlija u HGC ligi. TGG su prvo u prvom kolu odmah naleteli na Team Liquid koji ih je prelako počistio sa 3-0, a sada ponovo igraju sa velikim timom. I to baš sa Team Dignitasom, koji traži žrtveno jagnje da iskale svoj bes za poraz iz prošlog kola.

Subota je u znaku malo manje poznatijih timova. Dan otvaraju Team Expert i Zealots. TE je svakako favorit u ovom meču zbog iskustva koje poseduje ovaj tim, međutim nikako ne treba podceniti ni novi tim. Španska armada se vratila na pro scenu i imaju šta za pokazati. Drugi meč ovog dana igraju Playing Ducks i Team Good Guys.

Nedelja nekako pada u senku velikog derbija Liquida i Fnatic, ali nikako nije manje bitna. Ovi mečevi su oni koji prelamaju ligu. Fnatic igra svoj meč protiv Tricked eSport, dok Team Dignitas igra protiv Team Expert. Uvek su u ovakvim mečevima naravno favoriti Fnatic i Dignitas, međutim umeju ponekada nižerazredni timovi da naprave iznenađenje. Tricked i Expert nikako ne treba shvatati previše olako, jer su upravo oni glavni favoriti da smaknu veliku trojku sa vrha.

Svi mečeve se igraju od 18h, odnosno 20h i možete ih pratiti na zvanično Twitch kanalu www.twitch.tv/blizzheroes.

Izvor: Klan RUR

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: