U sredu startuju dnevne login Hearthstone nagrade!

Počev od srede, 29. marta pa sve do naredne srede, odnosno 5. aprila, Hearthstone igrače svakoga dana očekuju specijalne promo nagrade.

Izvor: nikola saviæ KlanRUR

Ponedeljak, 27.03.2017.

16:41

U sredu startuju dnevne login Hearthstone nagrade!

Ove nagrade su deo promocije nove ekspanzije, ali i nove Standard godine. Naime, sa izlaskom nove Un’Goro ekspanzije, završava se stara Standard godina Krakena, i počinje nova Standard godina, godina Mamuta.

Sa početkom ove nove Standard godine, iz Standard formata ispadaju setovi The Blackrock Mountain, The Grand Tournament i League of Explorers. Ovo će se po trenutnom planu desiti 6. aprila, kada se očekuje da će izaći nova ekspanzija Journey to Un’Goro.

Pored pomenuta 3 seta, u Wild odlazi i 6 Classic karata: Sylvanas, Ragnaros, Azure Drake, Conceal, Ice Lance i Power Overwhelming. Ove karte odlaze u novi set naziva Hall of Fame, i koji neće biti dostupan u Standard formatu.

Ove srede takođe dolazi i 3. po redu Tavern Brawl sa Un’Goro tematikom, koji će takođe kao nagradu imatu Un’goro pack, umesto Classic packa, tako da ne propustite i njega!

Da se vratimo na login nagrade koje će trajati 8 dana (po prvobitnom planu, bilo je 14 dana, ali to samo u slučaju odlaganja ekspanzije za nedeju dana). Da biste dobili ove dnevne nagrade potrebno je samo da se bar ulogujete u Hearthstone jednom dnevno svakog dana u pomenutom periodu i dobićete ih. Ovo su nagrade:

29. mart: 50 gold
30. mart: Mean Streets of Gadgetzan card pack
31. mart: 100 Dust
1. april: Whispers of the Old Gods card pack
2. april: Journey to Un’Goro card pack
3. april: 50 gold
4. april: Journey to Un’Goro card pack

5. april: Zlatni Volcanosaur

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: