Dota2: Veliki preokret u Fnatic i ostale transfer poslastice

Transferi u SEA regionu su skoro završeni a Fnatic je doveo neka poznata imena u svoje redove.

Izvor: SyS KlanRUR

Petak, 25.08.2017.

19:53

Dota2: Veliki preokret u Fnatic i ostale transfer poslastice

Nama svima dobro poznata organizacija Fnatic, koja svoj Dota 2 roster uglavnom bazira u Jugoistočnoj Aziji je opet iznenadila fanove. Da je Cloud 9 raskrstio sa svojom Dota 2 postavom (tim NP) je poznato već neko vreme jer su obrisani sa timske stranice a i šuškalo se da je stara-nova ljubav EternalEnvy i PieLieDie opet umrla kada su se ovi golupčići obrisali sa Twittera. Sada su te glasine opovrgnute jer su oba igrača deo nove Fnatic postave!

Novi Fnatic čine:
  1. EternalEnvy
  2. Excalibur
  3. Ohaiyo
  4. DJ
  5. PieLieDie


Naravno ovo je jedini logični raspored ove kombinacije igrača, ali je zanimljivo da je kao kapiten tima naveden DJ. Mladi Filipinac definitivno zaslužuje ovu poziciju ali ovo nam govori i da je EE konačno odustao od svog kapitenskog poduhvata.

U susret TI7, Fnatic je imao sjajnu postavu koja je apsolutno razočarala, pa su QO, Febby i AhJit ekspresno nestali, a stabilniji deo postave je još uvek tu. Dvojac EE/PLD je sam po sebi proveren, dok jedini kome je možda potrebno predstavljanje ostaje Excalibur. Steve Ye je dobro poznati pubstar mid igrač koji je promenio neverovatan broj trećerazrednih timova od kojih su neki na kratko zasijali na Dota 2 nebu. Sposoban je i ponekad kreativan ali videćemo da li će moći da se nosi na globalnom nivou sa najboljima. Ova postava Fnatica bi mogla da bude najveći tim za koji je ikada nastupao.

SEA region je dobio još jedan jak tim ovim potezom, a u drugim vestima, organizacija iz SEA Clutch Gamers je u svoje redove dovela sledeću postavu:
  • Jeyo
  • Boombacks
  • Armel
  • Bokerino
  • Mac


Ovde vidimo tri donekle dokazana igrača i dve apsolutne nepoznanice, ali Clutch Gamers se već pokazao kao organizacija koja prepoznaje talente i rasadnik istih u jače timove.

TNC Pro Team je objavom na Facebook-u tvrdo naveo da neće biti promena i da tim ostaje zajedno i posle ovog transfer perioda.

WG Unity se ne snalazi baš najbolje posle odlaska svojih najboljih igrača koje su skupe SEA i kineske organizacije razgrabile, ali su sada predstavili novi sastav koji bi mogao imati mnogo potencijala.
Razlika je što su ovog puta u WG Unity doveli međunarodni sklop talenata koji su manje ili više uspešni, a mnogo očekujemo svakako od trojca Feero-Velo-Sqreen koji svi imaju potencijal da postanu globalno priznati igrači.

Ovi transferi manje više “zaključavaju” SEA region gde izgleda više promena neće biti pre kraja prelaznog perioda.

Izvor: KlanRUR

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: