Er Srbija se šepuri na Tajms skveru

Po prvi put avio-kompanija Er Srbija reklamira se na jednom od brojnih reklamnih panoa, na jednoj od najposećenijih atrakcija - njujorškom Tajms skveru.

Srbija

Izvor: B92

Petak, 24.06.2016.

19:57

Er Srbija se šepuri na Tajms skveru
Foto: Tanjug

Promoterke u majicama sa logom našeg avio-prevoznika delile su danas promotivni materijal, a na Tajms skveru bili su i ministarka saobraćaja, građevinarstva i infrastrukture Zorana Mihajlović, gradonačelnik Beograda Siniša Mali, generalni direktor Er Srbije Dane Kondić.

"Ponosni smo na našu nacionalnu avio-kompaniju Er Srbiju i ponosni smo što smo danas ovde gde je centar sveta", rekla je Mihajlović.

Ona je ponovo poručila da se nada da Njujork neće biti jedina destincija u Americi do koje će leteti "Er Srbija".

I gradonačelnik Beograda Siniša Mali, koji je i predsednik Nadzornog odbora Er Srbije, ponosan je što su, kako kaže, Er Srbija, Beograd i Srbija ponovo "broj jedan" u SAD.

"Tajms skver je centar Njujorka, Njujork je centar Amerike, a danas je u centru Njujorka i Amerike Beograd glavna tema", rekao je Mali.

Generalni direktor Er Srbije Dane Kondić rekao je da reklama promoviše kompaniju i našu zemlju, jer je cilj upravo da što više ljudi dođe u Srbiju.

"Danas je Srbija centar sveta", rekao je Kondić.

Avion Er Srbije je u četvrtak, 24 godine posle poslednjeg leta JAT-a za Njujork, direktno leteo iz Beograda za tu svetsku metropolu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

33 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: