Nemačka zove srpske privrednike da budu dobavljači

Delegacija nemačke privrede pozvala je srpske privrednike da se priključe projektu "Nemačka inicijativa za pronalaženje dobavljača u zemljama zapadnog Balkana".

Srbija

Izvor: B92

Utorak, 19.04.2016.

14:39

Nemačka zove srpske privrednike da budu dobavljači
Foto: Thinkstock

Na taj način bi proširili svoje poslovanje na nemačko tržište, a rok za dostavljanje prijave zainteresovanim srpskim kompanijama produžen je do 28.aprila.

Potvrđeno je učešće 55 nemačkih kompanija koje su zainteresovane za saradnju sa dobavljačima sa teritorije Zapadnog Balkana.

Cilj projekta je, kako se objašnjava u saopštenju, da se u okviru jednodnevnog događaja koji će se održati 9. juna u Dortmundu, u formatu B2B sastanaka, odabrane kompanije iz Srbije i ostalih država Zapadnog Balkana sastanu sa nemačkim firmama koje su zainteresovane za uspostavljanje poslovnih kontakata sa proizvodjačima iz ovog regiona.

Fokus je na firmama iz oblasti mašinogradnje, metaloprerađivačke industrije, proizvodnje komponenata za autoindustriju i elektroindustrije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: