Matić: Prodaja Telekoma tokom 2010.

Ministarka za telekomunikacije i informacione tehnologije Jasna Matić kaže da će ceo proces privatizacije Telekoma biti završen do kraja ove godine.

Srbija

Izvor: B92

Utorak, 07.09.2010.

13:24

Default images

"Očekujemo da će proces privatizacije početi u narednim nedeljama i biti završen do kraja godine", rekla je ministarka Jasna Matić.

Naglašavajući "da je proces pripreme za privatizaciju Telekoma u toku", odnosno "da je privatizacioni savetnik pri kraju svog rada", ministarka je rekla da će nakon toga dati preporuke o procentu akcija Telekoma koje će biti ponuđene na međunarodnom tenderu.

"Vlada Srbije još nije donela odluku o tom procentu", navela je Matićeva i dodala "da zainteresovanih kupaca ima i da se javljaju i neki za koje se pre nije očekivalo".

"Interesovanje je dosta veliko, ali suviše je rano da se kaže da li će se svi oni pojaviti i ponuditi neku odgovarajuću cenu", naglasila je ministarka za telekomunikacije i informacione tehnlogije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

18 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: