Za akcije skoro 1,5 miliona prijava

Od početka prijavljivanja za besplatne akcije na šalterima Pošte Srbije za akcije se upisalo 1,45 miliona građana.

Izvor: B92

Ponedeljak, 18.02.2008.

16:52

Default images

U tom periodu, građanima koji do sada nisu imali dinarski račun, na šalterima Pošte otvoreno je 839.111 računa, a komisije koje za besplatne akcije prijavljuju nepokretne građana, izašle su na teren 6.731 put.

Prijavljivanje za besplatne akcije javnih preduzeća znači traje do 31. jula ove godine. Pravo na besplatne akcije imaju svi građani koji su stekli punoletstvo do kraja prošle godine i državljanstvo Srbije do 3. januara ove godine, a imali su prebivalište u Srbiji na dan 30. juna prošle godine.

Uz to uslov je i da do kraja roka za evidentiranje budu upisani u birački spisak i da do sada nisu dobili besplatne akcije. Lična karta i kartica banke u kojoj građani imaju račun su jedini dokumenti koji su potrebni, a ako nemaju račun Poštanska štedionica im to besplatno otvara.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: