Fejslifting: Prvi snimci S klase Cabrio za 2018.

Posle prolećnog debija osveženog modela Mercedesove S klase, na red su došli i kupe i kabriolet. Na osnovu izmena viđenih na limuzini, može se zaključiti da će i u ovom slučaju doći do blagih vizuelnih izmena na prednjem i zadnjem delu automobila.

Izvor: carscoops.com
Podeli
Printscreen YouTube/walkoART - Videos
Printscreen YouTube/walkoART - Videos

Pogled u unutrašnjost kabine otkriva da su i tamo unete blage promene. Uočljiva su dva displeja visoke rezolucije dijagonale 12,3 inča, nove komande osetljive na dodir i veliki broj detalja od kože i drveta.

Obe nove verzije S klase posedovaće tehnologiju autonomne vožnje, kakvu ima i limuzinska verzija. Imaće i sve moguće elektronske sisteme pomoći u vožnji (Emergency Stop Assist, Remote Parking...).

Novi kupe i kabriolet modeli S klase dobiće i svoje moćne sportske AMG verzije.

Vesti

Opel ima novi plan za najvažnije afričko tržište

Osim što će svoja vozila prodavati uz pomoć novog partnera, Opel sprema “ofanzivu” novih modela u Južnoj Africi. Istovremeno, bivši vlasnik ove nemačke auto-marke, General Motors, odlučio je da sa južnoafričkog tržišta od 1. januara 2018. povuče svoj brend Chevrolet.

Vesti četvrtak 23.11. 12:55 Komentara: 0

Ford Kuga N1 za firme i preduzetnike

Ford je u svojoj prodajno-servisnoj mreži u Srbiji ponudio preduzećima, preduzetnicima i svim pravnim subjektima koji imaju pravo na povrat poreza na dodatu vrednost, SUV model Kuga u N1 verziji po ceni od 16.125 evra, u dinarskoj protivvrednosti, bez PDV-a.

Vesti sreda 22.11. 12:06 Komentara: 16

Zaboravljeni auto-brend vraća se u Evropu

Nekadašnja nemačka automobilska marka Borgward, koja je obnovljena 2015. posle pola veka hibernacije i čija su vozila odnedavno dostupna na kineskom tržištu, stiže u prodajne salone u Evropi u prvom tromesečju 2018.

Vesti utorak 21.11. 12:31 Komentara: 32
strana 1 od 1286 idi na stranu