Automobili

Ponedeljak, 29.12.2014.

11:14

Osveženi Hyundai i30 u prodaji od marta 2015.

Tri godine nakon što je u Evropi lansirana druga generacije modela i30, Hyundai najavljuje najnoviju paletu redizajniranog modela i30.

Izvor: B92

Default images

Zvanična prodaja počeće od marta meseca 2015, kada će biti poznata i cena automobila, a paleta novih i30 modela obuhvata tri stilizovane karoserije (hečbek sa 3 i 5 vrata i karavan).

Pored stilskih unapređena, restilizovani automobili imaće poboljšanu efikasnost motora, nove menjače, nove bezbednosne sisteme. Kao najveća novina, u ponudi će biti i novi T-GID motor sa 186 KS za model Hyundai i30 Turbo.
Osveženi i30 modeli su dizajnirani i konstruisani u kompanijskom tehničkom centru u Riselshajmu, u Nemačkoj. Unapređeni i30 ima novi dizajn prednje maske, poboljšan motor, dok će kupcima biti dostupan i sedmostepeni automatski menjač sa dvostrukim kvaličom.

Osim toga, motor sa 1.4 litra sada ima manju potrošnju goriva i ispunjava EURO 6 standard.
Hyundai i30 za 2015. ima i sistem za ventilaciju sedišta koji obezbeđuje dodatnu udobnosti i podiže nivo komfora u kabini.

U ponudi će biti osam motora tri dizela i pet benzinskih. Dizel motori biće dostupni u varijantama 1.4 i 1.6 l, u rasponu 90-136 KS, a benzinski 1.4 i 1.6 l snage između 100 i 186 "konja".

Turbo model sa 186 "konja"

Hyundai i30 Turbo, pored motora sa 186 KS imaće i sportsko vešanje, poboljšano i preciznije upravljanje za dinamičniju vožnju i unapređeni menjač.

Spoljašnji dizajn ovog automobila razlikuje se od drugih verzija po maski hladnjaka, prednjim i zadnjim branicima sa crvenim detaljima, duplim auspuhom i 18 inčnim alu felnama.
Unutrašnjost kabine je prostrana, sa sportskim sedištima, crvenenim detaljima na volanu, menjaču, oblogama na vratima i crnoj pozadini.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Nešto se sprema... Bunkeri i rovovi na granici?

Poljska je počela da postavlja još veći broj metalnih barijera duž svoje granice sa Belorusijom kako bi odvratila nelegalnu migraciju i planira da ojača granicu sa Rusijom, saopštilo je danas poljsko Ministarstvo odbrane.

19:38

9.5.2024.

1 d

Svet

Amerika se predomislila: "Povlačimo"

Sjedinjene Američke Države su povukle licence kompanijama kao što su Intel i Kvalkom za isporuku 4G čipova za laptopove i mobilne telefone kineskom proizvođaču telekomunikacione opreme Huavei Technologies, ​​rekla su tri izvora.

9:51

9.5.2024.

1 d

Podeli: