Automobili

Četvrtak, 26.01.2012.

11:37

Elantra automobil godine u SAD

Hyundai Elantra je na upravo završenom sajmu u Detroitu dobila nagradu za automobil godine u SAD. Osim toga, Hyundai je prema istraživanjima agencije J.D.Power zauzeo prvo mesto u konkurenciji 33 automobilska brenda kada je u pitanju lojalnost kupaca određenom proizvođaču.

Izvor: B92

Default images

Priznanje za najbolji automobil 2012. pripalo je Elantri na osnovu glasova žirija koji je bio sastavljen od akreditovanih novinara automobilskih magazina i sajtova iz SAD.

Kada je reč o lojalnosti kupaca, u okviru marke Hyundai, najbolje su plasirani modeli Elantra i Sonata.

Prema poslednjem istraživanju ''J.D. Power 2012 Customer Retention Study'' lojalnost kupaca Hyundai brendu povećana za 4%, u odnosu na prethodno istraživanje iz 2010. godine. Prilikom ispitivanja iz 2012. stopa lojalnosti kupaca iznosila 64%.

Hyundai je, na osnovu ovih rezultata, za poslednje tri godine ostvario skok i poboljšao svoju poziciju za 10 mesta - 2009. godine bio je jedanaesti, dok je 2012. zauzeo prvu poziciju.

Prema agenciji J.D.Power, vlasnici automobila kao glavne razloge svoje vernosti navode: uživanje u vožnji, ekonomičnost i bezbednost.

Agencija J.D. Power već devet godina istražuje u kojoj meri kupci vozila ostaju verni određenim automobilskim brendovima. Do rezultata se dolazi na osnovu iskustava i odgovora miliona potrošača godišnje.

Hyundai Elantra dobila nagrada Autobest

Vozili smo Hyundai i40 Wagon 1.7 CRDi

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare

9 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Nemačka na udaru Rusije: "Uzimamo svoje"

Ruski sud naredio je da imovina, računi, nekretnine i akcije Dojče banke i Komercbanke budu zaplenjene u Rusiji, kao deo tužbe protiv nemačkih banaka, navodi se u sudskim dokumentima.

13:07

19.5.2024.

1 d

Region

Loše vesti za korisnike ove banke

Privredna banka Zagreb (PBZ) odlučila je da podigne deo naknada svojim korisnicima za neke njihove usluge od 1. avgusta 2024. godine. Svojim korisnicma nisu posebno obrazložili zbog čega su se odlučili na ovaj potez.

14:52

18.5.2024.

1 d

Svet

Rusi prešli severnu granicu: Harkov pada?

Ofanziva ruskih snaga na harkovskom pravcu pokazala se toliko brzom i snažnom da im oskudne odbrambene strukture Ukrajine nisu postale prepreka, a osiromašeni redovi ukrajinskih oružanih snaga nisu bili spremni da brane svoje položaje, piše Njujork tajms.

8:12

19.5.2024.

1 d

Podeli: