Februarska prodajna akcija Kia modela

U svim salonima Kia Motorsa u Srbiji od 2. februara važe novi akcijski uslovi prodaje za najtraženije modele.

Automobili

Izvor: B92

Petak, 02.02.2018.

15:10

Februarska prodajna akcija Kia modela
Kia Rio (ilustracija)

Najznačajnija novina je još povoljnija cena za SUV Sportage. Sa dodatnim popustima od 1.000 evra (na već postojeće akcijske popuste), novi Sportage sa 1.6 GDI benzinskim agregatom (135 KS) može da se kupi po ceni od 16.990 evra.

Paket opreme Active obuhvata svu bezbednosnu opremu, alu felne, daljinsko centralno zaključavanje, prednje i zadnje elektropodizače stakala, radio/cd/mp3 sa USB/AUX ulazima i komandama na upravljaču, klima uređaj, putni računar, krovne nosače...

Isti paket opreme ali u verziji sa 1.7 CRDi dizel motorom snage 115 KS, košta 19.990 evra.

Akcijskom ponudom obuhvaćeni su i drugi, bogatiji paketi opreme, a popusti važe za vozila sa lagera u Srbiji i to dok traju zalihe. Model Rio koji je u poslednjem kvartalu 2017. godine stigao na tržište Srbije sada je dostupan po ceni koja startuje od 9.990 evra za model sa 1.25 litarskim motorom snage 84 KS i paketom Active.

Ova oprema obuhvata kompletan bezbednosni paket (6 vazdušnih jastuka, ABS, ESP, HAC, BAS, EBD), klima uređaj, daljinsko centralno zaključavanje, audio uređaj sa komandama na upravljaču i USB/AUX priključcima, Stop&Go sistem, automatsko aktiviranje svetala...

U ponudi su i bogatiji paketi opreme.
Kia Stonic (ilustracija)
Kia Cee'd se prodaje po ceni od 11.290 evra sa novim, bogatijim paketima opreme.

Za ovaj model su, pored popusta, obezbeđeni i specijalni uslovi beskamatnog finansiranja, a više informacija o uslovima finansiranja zainteresovani mogu dobiti u svim ovlašćenim Kia prodajnim salonima u Srbiji. Kada je reč o najmlađem članu Kia familije, koji je takođe pred sam kraj prošle godine stigao u Srbiju - krosoveru Stonic, ovaj automobil startuje sa cenom od 13.990 evra uključujući i promotivni popust u visini od 1.000 evra za vozila sa lagera.

Sve akcije i popusti važe kod svih ovlašćenih Kia zastupnika u Srbiji, dok traju zalihe.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

22 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: