Galerija: Peugeot 308 za 2018.

Početkom maja Peugeot je objavio informacije o unapređenima na redizajniranoj 308-ici, a sada smo u prilici da vidimo kako izgleda ovaj model iz svih uglova.

Automobili

Izvor: B92

Četvrtak, 01.06.2017.

11:53

Galerija: Peugeot 308 za 2018.

Četiri godine posle lansiranja aktuelnog modela Peugeot 308, i tri godine nakon titule "Automobil godine 2014" u Evropi, kompaktni hečbek francuskog proizvođača pretrpeo je prvu restilizaciju, a stilske promene doživela je i karavan varijanta.
Kada je reč o dizajnu spoljašnjosti automobila, Peugeot odlučio za diskretan redizajn. Najveće stilske promene su na prednjem delu vozila - preoblikovani su maska hladnjaka i branik, dok su tačkasta dnevna LED svetla zamenjena modernijim LED trakama.

Branik ima veće otvore za vazduh, a drugačija su i prednja svetla za maglu.
Promene pozadi su gotovo neprimetne i mogu se uočiti jedino pažljivim poređenjem sa aktuelnom 308-icom.

Uglavnom se odnose na stop sveta, odnosno na dizajn zadnjih svetlosnih grupa.
Peugeot 308 GTi
Pored standardnih verzija, u ponudi je i dalje 308 GTi, sa motorom nepromenjene snage, od 270 "konja". Ovaj automobil od 0 do 100 km/h ubrzava za 6 s.

Kako izgleda Peugeot 308 posle "zatezanja bora", možete videti u obimnoj galeriji fotografija koje je francuski proizvođač objavio ovih dana.

Više tehničkih detalja o restilizovanoj 308-ici možete pronaći ovde.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

28 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: