Automobili

Petak, 08.05.2015.

16:41

Crno-beli svet: Specijalna serija Honde CR-V na popustu

Honda je za potencijalne kupce u Srbiji pripremila ograničen broj vozila iz specijalne edicije modela CR-V u crnoj i beloj boji, sa dodatnom opremom.

Izvor: B92

Default images
Foto: Ivan Miladinoviæ

Honda CR-V Black edition, uz standardne pakete opreme Comfort, Elegance, Lifestyle ili Executive, uključuje i sportsku prednju masku, oplatu prednjeg i zadnjeg branika, krovni spojler sa integrisanim stop svetlom, dodatke na pragovima i alu felne od 18 inča, sve u crnoj boji.

Honda CR-V White edition, osim po nijansi spoljašnjosti automobila, razlikuje se u dizajnu prednje maske i Silver alu felnama od 18 inča.

Ova specijalna verzija takođe uključuje oplatu prednjeg i zadnjeg branika, beli krovni spojler sa integrisanim stop svetlom i bočne pragove.
Foto: Ivan Miladinoviæ
Oba modela nude se u varijantama sa 2.0 litarskim benzinskim motorom koji proizvodi 155 ks i 2.2 litarskim dizelašem sa 150 "konja". Sve verzije imaju pogon na 4x4.

Honda CR-V Black edition košta od 28.100 evra, koliko treba izdvojiti za verziju sa Elegence paketom a najjeftiniji White edition model, sa opremom Comfort, može se nabaviti za 26.600 evra.
Foto: Ivan Miladinoviæ
Modeli iz Black&White edicije izloženi su u Honda salonu na Novom Beogradu i dostupni su za kupovinu odmah.

Specijalna ponuda važi za ograničenu količinu vozila sa lagera.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

31 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Nemačka na udaru Rusije: "Uzimamo svoje"

Ruski sud naredio je da imovina, računi, nekretnine i akcije Dojče banke i Komercbanke budu zaplenjene u Rusiji, kao deo tužbe protiv nemačkih banaka, navodi se u sudskim dokumentima.

13:07

19.5.2024.

1 d

Svet

Rusi prešli severnu granicu: Harkov pada?

Ofanziva ruskih snaga na harkovskom pravcu pokazala se toliko brzom i snažnom da im oskudne odbrambene strukture Ukrajine nisu postale prepreka, a osiromašeni redovi ukrajinskih oružanih snaga nisu bili spremni da brane svoje položaje, piše Njujork tajms.

8:12

19.5.2024.

1 d

Podeli: