VB: Vozio auto-putem 13 km u suprotnom smeru

Jedan 73-godišnji Britanac vozio je svoj BMW autoputem u suprotnom smeru najmanje 13 kilometara, pre nego što ga je zaustavila policija.

Automobili

Izvor: B92

Ponedeljak, 17.11.2014.

13:04

Default images

Posle vozača šlepera, koji je snimljen kako se uključuje na autoput iz pogrešnog smera, iz Britanije nam ovih dana dolazi još jedan video na kome je zabeležena mnogo opasnija vožnja.

Zastrašujući prizor vozila koje mu dolazi direktno u susret, snimio je jedan vozač dok se svojim automobilom kretao preticajnom saobraćajnom trakom autoputa:



Vozač je, srećom, imao prostora da se vrati u voznu traku i tako izbegne tragediju, nakon čega je o incidentu obavestio policiju.

BMW je zaustavljen nekoliko kilometara kasnije, a policija je 73-godišnjeg vozača odvezla direktno u bolnicu, kako bi se utvrdio razlog njegovog ponašanja.

Tokom ove samoubilačke vožnje, BMW nekim čudom nije zakačio ni jedno vozilo, ali je jedan od vozača pri pokušaju da ga izbegne izleteo sa kolovoza i udario kombijem u stub. Na sreću, ni on nije povređen.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: